XaTu Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2019 #1 PUBG Mobile'ı en iyi grafiklerde oynuyorum, kasma yok ama bazen laptopdan "cız cız" sesler geliyor ve birkaç saniye donuyor. Kasma olmuyor, donma oluyor. Donma anında hiçbir şey yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2019
PUBG Mobile'ı en iyi grafiklerde oynuyorum, kasma yok ama bazen laptopdan "cız cız" sesler geliyor ve birkaç saniye donuyor. Kasma olmuyor, donma oluyor. Donma anında hiçbir şey yapamıyorum.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 2 Şubat 2019 #2 HDD sesi olabilir. Sadece bu oyunda mı oluyor? PC'de HDD varsa ve biraz eskiyse, ses ve sorun onda olabilir. Artı 0 Eksi
HDD sesi olabilir. Sadece bu oyunda mı oluyor? PC'de HDD varsa ve biraz eskiyse, ses ve sorun onda olabilir.
KS KS XaTu Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2019 #3 Sercan1096 dedi: HDD sesi olabilir. Sadece bu oyunda mı oluyor? PC'de HDD varsa ve biraz eskiyse, ses ve sorun onda olabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni laptobum var nedense sadece PUBG Mobile donuyor ve donma saniyesinde gitgide artıyor. Artı 0 Eksi
Sercan1096 dedi: HDD sesi olabilir. Sadece bu oyunda mı oluyor? PC'de HDD varsa ve biraz eskiyse, ses ve sorun onda olabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni laptobum var nedense sadece PUBG Mobile donuyor ve donma saniyesinde gitgide artıyor.