PUBG Mobile - düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Emiirhanemir

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PUBG Mobile oyununda çok düşük FPS'ler (1-20 arası) alıyorum. Alttaki resimden de bunu görebilirsiniz.

Oyunda alınan FPS;

1582647144813.png

Bilgisayar özelliklerine gelecek olursak onlarda şu şekildedir;

İşletim sistemi :

işletim sistemı.PNG

İşlemci ve anakart:

işlemci ve anakart.png

Bellek kaynağı:

Bellek Kaynağı.png

Ekran kartı NVIDIA:

ekrankartı1nvdia.png

Ekran kartı paylaşımlı:

ekrankartı2intel.png

Disk sürücüsü:

DiskSürücüler.png

Ek olarak görev yöneticisinde CPU bellek disk bu şekildedir;

ek.png

Bilgisayarımın özellikleri de bu şekilde marka model olarak Casper Nirvana laptop kullanıyorum ilk başlarda GTA V gibi oyunları düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynayabilen bir oyuncuydum CS:GO gibi FPS oyunlarında da kasmadan oynayabiliyordum fakat şu an CS:GO'da da kasıyor GTA V'i deneyemedim fakat sorun genel olarak laptopda diye umuyorum ısınma sorunumda var fakat bir türlü çözemedim GTA V ve CS:GO FPS sorunu önemli değil başlıkdaki gibi sadece PUBG Mobile kasma sorununu çözebilirsem iyi olur. Yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa çok mutlu olurum.

Konuyu uzattığım için özürlerimi sunuyorum şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.☺

Dosya Ekleri

• 1582647111631.png
    1582647111631.png
    3,4 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG MOBİLE emülator tarafında çekilemeyecek kadar optimizasyon sorunu olan oyun.
Yaşadığınız durum normal,ben aşağıdaki sisteme sahibim ve aynı sorundan bende nasibimi aldım maalesef.
Sistem:
Ryzen 3 1200 İşlemci
12 GB Ram
GTX 1050 Ti Ekran Kartı
750 W Supply/Güç kaynağı.

Sisteminizi yazabilirmisiniz?
Konudaki resimlerde sistem çok detaylı şekilde belirtilmiştir. kısaca özetliyim
İntel Core İ5-3210M 2.60 GHz - 8GB Ram x64 - Nvidia GeForce 940M ekran kartı
Mobile oyun düşük FPS alman normal. Şu konudaki ayarlara bakabilirsiniz. PUBG Mobile PC Emülatör FPS ve Lag Sorunu Çözüm Rehberi - Technopat Sosyal
Anlatılanların hepsini yaptıgımda sonuc 58 FPS oldu mutlu oldum fakat 10 saniye içerisinde 14-17-20 arası fpslere düşmeye başladım sorunumun oyunda değilde bilgisayarda oldugunu düşünüyorum bu konudaki yorumlarınıza bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. Ek: Driverlerin hepsini bugun güncelledim.
RTX2080'de bile 40-50FPS'lere düşüyor ve arada drop oluyor.
Arada değil benimki az önce bir arkadaşım bir makale attı herşeyi yaptım anlık 58 fps oldu ve sonrasında direk düşüş yaptı geri ve şimdi hiç yükselmiyor. Bilgisayarda bir sorun oldugunu düşünüyorum.

Unutmuşum özür dilerim. Öncelikle bu linkten driver günceleştirmesi yapın. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Isı değerlerini ve ekran kartı işlemci kullanımını bu program yardımıyla benle paylaşın. http://download.msi.com/uti_exe/vga/MSIAfterburnerSetup.zip Şu rehberden faydalanın. MSI Afterburner OSD Özelleştirme Rehberi - Technopat Sosyal

Anlatılanların hepsini yaptıgımda sonuc 58 FPS oldu mutlu oldum fakat 10 saniye içerisinde 14-17-20 arası fpslere düşmeye başladım sorunumun oyunda değilde bilgisayarda oldugunu düşünüyorum bu konudaki yorumlarınıza bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. Ek: Driverlerin hepsini bugun güncelledim.

Arada değil benimki az önce bir arkadaşım bir makale attı herşeyi yaptım anlık 58 fps oldu ve sonrasında direk düşüş yaptı geri ve şimdi hiç yükselmiyor. Bilgisayarda bir sorun oldugunu düşünüyorum.
Bu arada HDD TUNE testini yapıp bana atabilirmisiniz? https://www.hdtune.com/download.html

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı