Emiirhanemir
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
PUBG Mobile oyununda çok düşük FPS'ler (1-20 arası) alıyorum. Alttaki resimden de bunu görebilirsiniz.
Oyunda alınan FPS;
Bilgisayar özelliklerine gelecek olursak onlarda şu şekildedir;
İşletim sistemi :
İşlemci ve anakart:
Bellek kaynağı:
Ekran kartı NVIDIA:
Ekran kartı paylaşımlı:
Disk sürücüsü:
Ek olarak görev yöneticisinde CPU bellek disk bu şekildedir;
Bilgisayarımın özellikleri de bu şekilde marka model olarak Casper Nirvana laptop kullanıyorum ilk başlarda GTA V gibi oyunları düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynayabilen bir oyuncuydum CS:GO gibi FPS oyunlarında da kasmadan oynayabiliyordum fakat şu an CS:GO'da da kasıyor GTA V'i deneyemedim fakat sorun genel olarak laptopda diye umuyorum ısınma sorunumda var fakat bir türlü çözemedim GTA V ve CS:GO FPS sorunu önemli değil başlıkdaki gibi sadece PUBG Mobile kasma sorununu çözebilirsem iyi olur. Yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa çok mutlu olurum.
Konuyu uzattığım için özürlerimi sunuyorum şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.☺
Oyunda alınan FPS;
Bilgisayar özelliklerine gelecek olursak onlarda şu şekildedir;
İşletim sistemi :
İşlemci ve anakart:
Bellek kaynağı:
Ekran kartı NVIDIA:
Ekran kartı paylaşımlı:
Disk sürücüsü:
Ek olarak görev yöneticisinde CPU bellek disk bu şekildedir;
Bilgisayarımın özellikleri de bu şekilde marka model olarak Casper Nirvana laptop kullanıyorum ilk başlarda GTA V gibi oyunları düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynayabilen bir oyuncuydum CS:GO gibi FPS oyunlarında da kasmadan oynayabiliyordum fakat şu an CS:GO'da da kasıyor GTA V'i deneyemedim fakat sorun genel olarak laptopda diye umuyorum ısınma sorunumda var fakat bir türlü çözemedim GTA V ve CS:GO FPS sorunu önemli değil başlıkdaki gibi sadece PUBG Mobile kasma sorununu çözebilirsem iyi olur. Yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa çok mutlu olurum.
Konuyu uzattığım için özürlerimi sunuyorum şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.☺
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: