Bu durum donanımınızın destekleyeceği sürüme bağlı. Sistem özelliklerinizi ana hatlarıyla söyleyebilmeniz mümkün mü?Nasıl çözebilirim?
@Tearful Hocam en iyisi bu ekran kartı olayına siz bakın bilgim sınırlı bu konuda.Nasıl çözebilirim?
Bu değil mi?
Bu durum donanımınızın destekleyeceği sürüme bağlı. Sistem özelliklerinizi ana hatlarıyla söyleyebilmeniz mümkün mü?
İşlemciniz, RAM belleğiniz ve ekran kartınız bilgi sahibi olmamıza yardımcı olacaktır. En azından "Bilgisayar" bölümünden sağ tık yapıp "Özellikler"e girerek orada yazanları ekran görüntüsü atabilirsiniz.Nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Hocam benim de çok mükemmel olduğum söylenemez ama deneyeceğim bakalım.@Tearful Hocam en iyisi bu ekran kartı olayına siz bakın bilgim sınırlı bu konuda.
Hocam DxDiag'ı çalıştırıp oradan Directx sürümünüzü atar mısınız?Nasıl yapacağımı bilmiyorum.
İşlemciniz, RAM belleğiniz ve ekran kartınız bilgi sahibi olmamıza yardımcı olacaktır. En azından "Bilgisayar" bölümünden sağ tık yapıp "Özellikler"e girerek orada yazanları ekran görüntüsü atabilirsiniz.
Hocam benim de çok mükemmel olduğum söylenemez ama deneyeceğim bakalım.![]()
Hocam DxDiag'ı çalıştırıp oradan Directx sürümünüzü atar mısınız?
Hocam GameLoop ayarlarından muhtemelen OpenGL veya akıllı mod seçilidir DirectX seçip kaydettikten sonra oyuna girin.
Hocam GameLoop ayarlarından muhtemelen OpenGL veya akıllı mod seçilidir DirectX seçip kaydettikten sonra oyuna girin.
DirectX ile denemeye çalışın.Öneriniz OpenGL mi DirectX mi?
DirectX ile denemeye çalışın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.