Çözüldü PUBG Mobile Elite Pass 100. kademedeki kıyafeti veriyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cino Bey

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. PUBG Mobile'de Royale Pass alacağım. Elite Pass almayı düşünüyorum çünkü Elite Pass Plus çok pahalı. Sorum ise şu; Normal Elite Pass alırsak (Plus değil) o 100. adımdaki kıyafeti veriyor mu yoksa Plus mi gerekiyor? Şu an galiba 720 UC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, eğer 720 UC'ye alacaksanız veriyor. Plus’un bana göre pek faydası yok, sadece eski sezonlara ait 1 adet emoji seçebiliyorsunuz, paraya yazık. Ve eğer RP paketi satın alacaksanız, 660 UC alın, oyun size bir 220 daha ekstra UC verir ama bu şu anda geçerli. İyi günler.
Evet, eğer 720 UC'ye alacaksanız veriyor. Plus’un bana göre pek faydası yok, sadece eski sezonlara ait 1 adet emoji seçebiliyorsunuz, paraya yazık. Ve eğer RP paketi satın alacaksanız, 660 UC alın, oyun size bir 220 daha ekstra UC verir ama bu şu anda geçerli. İyi günler.

Çözüm
Sağolun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı