R5 3400G sisteme custom kasa yapılır mı?

probaklavaci

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:R5 3400G PSU:400W

Anakart: Gigabyte A320M-S2H SSD:256GB M.2

RAM:16GB 3200Mhz HDD:1TB
Meslek
Öğrenci
R5 3400G iGPU A320M S2H 400W giriş seviye PSU sistemim var. Normal kasada kullanıyordum. Sonra kartondan daha küçük bir custom kasa yaptım, o da yıkıldı. Normal kasaya geri koydum ve kasa o kadar dandik ki CPU boşta 50, oyunda 80 dereceye dokunuyor. Aslında o dandik kasanın kesilecek yerlerini çizip kaportacıya kestirip anakart trayi için birkaç destek parçası kaynaklattırıp sineklik alıp etrafına sineklikten cover yapsam ve demir levhalardan daha düzgün bir kablo yeri yaptırıp ona toplasam nasıl olur? Bence hem soğuk çalışır, yer kaplamaz ve güzel görünür.

R5 3400G iGPU A320M S2H 400W giriş seviye PSU sistemim var. Normal kasada kullanıyordum. Sonra kartondan daha küçük bir Custom kasa yaptım, o da yıkıldı. Normal kasaya geri koydum ve kasa o kadar dandik ki CPU boşta 50, oyunda 80 dereceye dokunuyor. Aslında o dandik kasanın kesilecek yerlerini çizip kaportacıya kestirip anakart trayi için birkaç destek parçası kaynaklattırıp sineklik alıp etrafına sineklikten cover yapsam ve demir levhalardan daha düzgün bir kablo yeri yaptırıp ona toplasam nasıl olur? Bence hem soğuk çalışır, yer kaplamaz ve güzel görünür.

İkinci el çalışan bir ofis kasası bile iş görür.

İkinci el çalışan bir ofis kasası bile iş görür.

İşte dandik kasaya koyunca kasa fanlarını maksimuma alsan bile yan paneli açmazsan içerisi hamam gibi oluyor.

Sistem zaten iGPU ile çalışıyor çok ısınacağını sanmıyorum.

Vallahi havasiz kasada ısınıyor. Zaten bu dediğimi yapmam aile evinde yasadığım için çok mümkün değil sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı