PUBG Mobile emülatör bozuk renk

okanbaba

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim ekranda sorun yaşıyorum. Bana bir çözüm bulursanız iyi olur.
Benim ekran kartı NVIDIA olduğu için opnegl+ yaptım oyunu açıyor fakat.
Her yer bozuk bozuk her yerde farklı renkler var. Renl körlüğü gibi derdime derman olsursanız çok sevinirim.

Ayarlardan OpenGL yerine Akıllı Moda alın modu kendisi seçsin düzelir yüksek ihtimal.

Arkadaşlar sorunun çözümünü bulan var mı benim ekran kartı
Nvidia Geforce GT 9400 1 GB güncelleme öncesi böyle bir sıkıntı yoktu

benimde geforce 9800 gt 4 gb ama her yer şu şekilde çözüm bulabilen varsa çok mutlu olurum Pubg oynayamıyorum

benimde geforce 9800 gt 4 gb ama her yer şu şekilde çözüm bulabilen varsa çok mutlu olurum Pubg oynayamıyorum Eki Görüntüle 1009866
GameLoop ta kurarken bir hata olmuş olabilir veya gameloop tan indirdiğin pubg mobile da sıkıntı vardır silip bir daha yüklermisin
Hangi emulatör?

Sadece pubg mobile da mı oluyor? yoksa diğer gameloop oyunlarında da oluyormu?
sadece pubg oynadığım için bilmiyorum fakat birde brawl stars var onda olmuyordu en son oynadığımda (1-2 ay önce) İnternetten de araştırdım fakat bu sorun ile ilgili çözüm bulamadım. Bulduklarım ise opengl+ fln yapmaktı. Ben eskiden oynarken gereksiz yere ban yedim PC de. Daha sonra telefonuma geçtim. şimdi PC ye bağladım hesabımı. Eskiden oynarken hiç öyle bir sorun yoktu. Sadece beyaz siyah renkler vardı onuda internetten bulduğum bilgiler ile düzeltmiştim ama bu sefer olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…