Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 7 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar nasıl çözerim?
Çözüm 4 4 408091 7 Haziran 2021 Zurich dedi: Denedim olmadı. Silip tekrar yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... O zaman şu konudan GameLoop'u indirin virüs yok güvenebilirsiniz. Bunda da 90 FPS özelliği var ve bende bu konudan indirdim sorunsuz oynuyorum.
Zurich dedi: Denedim olmadı. Silip tekrar yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... O zaman şu konudan GameLoop'u indirin virüs yok güvenebilirsiniz. Bunda da 90 FPS özelliği var ve bende bu konudan indirdim sorunsuz oynuyorum.
KILIÇÇÇ Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 7 Haziran 2021 #11 Zurich dedi: Arkadaşlar nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1058635 Genişletmek için tıkla... Hangi emülatör versiyonunu kullanıyorsunuz orijinal GameLoop sitesinden mi? Artı 0 Eksi
Zurich dedi: Arkadaşlar nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1058635 Genişletmek için tıkla... Hangi emülatör versiyonunu kullanıyorsunuz orijinal GameLoop sitesinden mi?
KS KS Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 7 Haziran 2021 #12 KILIÇÇÇ dedi: Hangi emülatör versiyonunu kullanıyorsunuz orijinal GameLoop sitesinden mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KILIÇÇÇ dedi: Hangi emülatör versiyonunu kullanıyorsunuz orijinal GameLoop sitesinden mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 7 Haziran 2021 #13 Zurich dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Benim attığım konudaki adımları yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 7 Haziran 2021 #14 408091 dedi: Benim attığım konudaki adımları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Aow yazdım çıkmadı. Artı 0 Eksi
408091 dedi: Benim attığım konudaki adımları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Aow yazdım çıkmadı.
Berke_ Bayram Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer CoD MW5 te Ghost la Price ı kurtarıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #15 Zurich dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam çok açıklayıcı cümleler ile anlatıyorsunuz nedir bu evet hayır sevdası azıcık açıklayıcı olan yahu. Artı 0 Eksi
Zurich dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam çok açıklayıcı cümleler ile anlatıyorsunuz nedir bu evet hayır sevdası azıcık açıklayıcı olan yahu.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 7 Haziran 2021 #16 Zurich dedi: Aow yazdım çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Emülatör açıkken denediniz değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 7 Haziran 2021 #17 408091 dedi: Emülatör açıkken denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KILIÇÇÇ Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 7 Haziran 2021 #18 Zurich dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu emülatörü indirip kurun hem daha fazla performans alırsınız virüs falan bulaşmaz zaten videodaki kişi PUBG Mobile yetkilisi.(kendimde kullanıyorum) Artı -1 Eksi
Zurich dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu emülatörü indirip kurun hem daha fazla performans alırsınız virüs falan bulaşmaz zaten videodaki kişi PUBG Mobile yetkilisi.(kendimde kullanıyorum)
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 7 Haziran 2021 #19 KILIÇÇÇ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu emülatörü indirip kurun hem daha fazla performans alırsınız virüs falan bulaşmaz zaten videodaki kişi PUBG Mobile yetkilisi.(kendimde kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Zaten videodaki emülatör ile konu sahibinin emülatörü aynı yani ikisi de GameLoop. Artı 0 Eksi
KILIÇÇÇ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu emülatörü indirip kurun hem daha fazla performans alırsınız virüs falan bulaşmaz zaten videodaki kişi PUBG Mobile yetkilisi.(kendimde kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Zaten videodaki emülatör ile konu sahibinin emülatörü aynı yani ikisi de GameLoop.
KS KS Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 7 Haziran 2021 #20 KILIÇÇÇ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu emülatörü indirip kurun hem daha fazla performans alırsınız virüs falan bulaşmaz zaten videodaki kişi PUBG Mobile yetkilisi.(kendimde kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Zaten bunu indirdim ve kurdum. PUBG indirdim ve açarken bu hata çıktı. Artı 0 Eksi
KILIÇÇÇ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu emülatörü indirip kurun hem daha fazla performans alırsınız virüs falan bulaşmaz zaten videodaki kişi PUBG Mobile yetkilisi.(kendimde kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Zaten bunu indirdim ve kurdum. PUBG indirdim ve açarken bu hata çıktı.