PUBG Mobile emülatör oynarken bilgisayar donuyor

gsemre1998

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar günlük kullanımda hiçbir sorunu yok ama PUBG Mobile'i açtığımda bilgisayar donuyor resetleyene kadar kendine gelmiyor. Nedeni nedir bilen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
4050 ekran kartı.
16 GB RAM.
500 GB SSD.
i5 12. Nesil laptop.

Daha önce de oldu oyunu silip yükledim düzelmişti ama tekrar oldu sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir.

Emülatörlerin optimizasyonu pek iyi değil. Kullandığınız emülatörden de kaynaklı olabilir. Benim şahsi fikrim ama böyle bir sistemle Steam PUBG oynamak yerine Mobile oynamak bence büyük hakaret.

Büyük ihtimalle 120 FPS ayarından dolayı Android emülatör enden girmek yerine normal GameLoop üzerinden oyunu aç ayarlardan DirectX+ seç bu sefer rahat bir şekilde oynayabilirsin hala 120 FPS alırsın oyunda ama bazı kişilerde 90 aldığıda oluyor sayacı kontrol edersen anlarsın zaten.

Büyük ihtimalle 120 FPS ayarından dolayı Android emülatör enden girmek yerine normal GameLoop üzerinden oyunu aç ayarlardan DirectX+ seç bu sefer rahat bir şekilde oynayabilirsin hala 120 FPS alırsın oyunda ama bazı kişilerde 90 aldığıda oluyor sayacı kontrol edersen anlarsın zaten.
120 FPS hiç yapmadım şuanda 90 FPS oynuyorum directx yerine otomatik i kullanıyordum sonradan directx e aldım oyunu silip yükledim şunda sorun yok desteğin için teşekkür ederim

Bilgisayar sistemim xfx 6650 8 GB ekran kartı işlemci AMD ryzen 5600x ram 32 GB var kule tipi soğutucu var Cooler Master bakırlı oyuna girdiğim zaman ekran donuyor hiç bir tuş alt tire del vs çalışmıyor kapattıp açmak zorunda kalıyorum oyuna girince 2 üç dakika sonra gene aynısını oluyor bilgisayarciya götürdüm macun bakım yapıldı akşama kadar program ile test etti gene aynısi oluyor format atıldı güncelleme vs yapıldı neden kaynaklı olabilir aynısıni bendede oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı