hayaldeolan

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2018
Mesajlar
399
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar,
PUBG Mobile Emülatör için bildiğiniz turnuva var mıdır? Eğer varsa en güvenilir şekilde nereden katılım sağlarız? Bu konular hakkında bilgi verebilir misiniz?
 
Şuanda Türkiye'de aktif bir turnuva yok. Normal bilgisayar sürümü PUBG'nin ödüllü turnuvalarını internet kafelerde bulabilirsiniz, çeşitliliği yaşadığınız şehre göre değişkenlik gösterecektir. Ek olarak Twitch yayıncılarının düzenlediği PUBG turnuvalarına katılabilirsiniz, kısacası emülatör versiyonun turnuvaları şuanda yok.
 
@Gunfheum peki teşekkür ederim. @Ömer_Engin abi kızma hemen ya 😊 ben de PC yok. Bana yakın olan internet cafede de doğru düzgün PC yok (Yani dediğim yerde ki bigisayarların bir çoğuda Windows XP var. 2-3 tanesinde Windows 7 var.)
Estagfirullah kizmamistim zaten. :) Öyle anlaşildiysa özür dilerim. :)
 
Normal PUBG turnuvasını zor buluyoruz. İnternet cafeler sürekli fortnite turnuvası yapıyor arada bir GLL den kazanıyorsak kazanıyoruz. Keşke fortnite başlasaydım PUBG yerine. :D
 
gerçeği yerine emülatör olmaz. yok da. zaten her oyuncu kendine has tuş kombinasyonlarını atıyor. turnuvaya gittiğinde ordaki pcler nasıl ayarlanacak? nasıl 2 dakikada alışıp oynanılacak gibi sorular..
 

Geri
Yukarı