Kaptancaptain Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Yer İstanbul - Fatih 8 Temmuz 2020 #1 Oyun oynanmıyor her şey yok oluyor adamlar binalar sonrada geliyor bir gidiyor. Her haritada Emulator'de bu sorun nedir çözümü yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2020
Oyun oynanmıyor her şey yok oluyor adamlar binalar sonrada geliyor bir gidiyor. Her haritada Emulator'de bu sorun nedir çözümü yok mu?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #2 Emulatörün tüm dosyalarını silin sıfırdan temiz kurulum yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Kaptancaptain Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Yer İstanbul - Fatih 8 Temmuz 2020 #3 RotasızBey dedi: Emulatörün tüm dosyalarını silin sıfırdan temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı. Artı 0 Eksi
RotasızBey dedi: Emulatörün tüm dosyalarını silin sıfırdan temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #4 Bilmiyorum son güncellemeyi daha yüklemedim belki aynı sorun bende de olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Kaptancaptain Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Yer İstanbul - Fatih 9 Temmuz 2020 #5 Çözümü buldum open GL + açınça düzeliyor. Artı 0 Eksi
E Erdem K. Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 48 9 Temmuz 2020 #6 Kaptancaptain dedi: Çözümü buldum open GL + açınça düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Akıllı mod'dan OpenGL+ yapınca düzeldi sanki. 2 oyun attım sorun yok. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Kaptancaptain dedi: Çözümü buldum open GL + açınça düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Akıllı mod'dan OpenGL+ yapınca düzeldi sanki. 2 oyun attım sorun yok. Teşekkürler.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #7 Dün gece bende güncelleme yaptım aynı sorun meydana geldi forumdan bir kardeşimiz aynı taktiği söyledi ve çözdüm. Hatayı düzeltmek için ekran kartı yazılımına kadar karıştırdım kaç kere sildim yükledim oysa 2 dakikalık bir işmiş. Artı 0 Eksi
Dün gece bende güncelleme yaptım aynı sorun meydana geldi forumdan bir kardeşimiz aynı taktiği söyledi ve çözdüm. Hatayı düzeltmek için ekran kartı yazılımına kadar karıştırdım kaç kere sildim yükledim oysa 2 dakikalık bir işmiş.