PUBG Mobile emulator FPS sorunu

Herkese merhaba sağlıklı günler.
Şöyle bir sorunum var oyun normalde hiçbir sorun olmadan sürekli 60 FPS civarlarında oynanıyor ama ne zaman bir düşmana yaklaşsam FPS düşmeye ve oyun kasmaya başlıyor. Bu sorunu çok araştırdım ama Mobile emulator için bir çözüm bulamadım.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa desteklerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Sistem:

ASUS GL753VE.
GTX 1050 Ti.
i7-7700HQ 3.4 GHz.
16 GB DDR 4 RAM.
250 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir sorunum var oyun normalde hiçbir sorun olmadan sürekli 60 FPS civarlarında oynanıyor ama ne zaman bir düşmana yaklaşsam FPS düşmeye ve oyun kasmaya başlıyor. Bu sorunu çok araştırdım ama Mobile emulator için bir çözüm bulamadım.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa desteklerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Sistem:

ASUS GL753VE.
GTX 1050 Ti.
i7-7700HQ 3.4 GHz.
16 GB DDR 4 RAM.
250 GB.

Sisteminiz iyi PUBG oynayabilirsiniz diye düşünüyorum :) Emülatör biraz dengesiz bazen oyundan falan atıyor

Sistem:

ASUS GL753VE.
GTX 1050 Ti.
i7-7700HQ 3.4 GHz.
16 GB DDR 4 RAM.
250 GB.

Emülatör kaynaklı bir hata neredeyse herkes karşılaşıyor.

Emiletör baya dengesiz. Ryzen 5 3600 işlemci 16 GB 3200 mhz Ram msi vega 56 air boost 8g oc ekran kartı bu sistemde bile aynı sorunlar var. Yani emiletörden kaynaklı bir hata emiletörü değiştir ld player veya smart gaga kullan bir tık daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı