PUBG Mobile Emulator Güvenilir mi?

Mustafa_35

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
PUBG Mobile emulator ile oynamak istiyorum fakat güvenemiyorum. Sizce oyun PC'de sıkıntı çıkartır mı? Birçok kişi oynuyor fakat ben tereddüt ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. Sorundan kastım, virüs, arka planda çalışacak herhangi bir uzantı vs.

Aylardır oynuyorum bir sorun yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum. Hile konusuna gelirsek sana saçma gelen ölümlerde rapor etmelisin. Arkadaşımızın dediği gibi hile var ama sürekli gelmiyor ya da seni oyundan nefret ettirecek kadar bir durum yok. As rütbesindeyim güzelce arkadaşlarımla kastım ve o kadar oyun attık iki veya üç kez gelmiştir gelmemiştir hile karşımıza. İyi oyunlar dilerim.

Şuralara bir göz atın isterseniz. Virüsü buluyor ama, zararlı olup olmadığını çözemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı