Çözüldü PUBG Mobile farklı cihazlardan giriş yapınca ban yenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam, özet geçeyim: Kendime ait farklı cihazlardan veya internet kafe gibi yerlerden oyuna girsem ban yer miyim? Hesabım tamamen legal; telefon bağlantısında 2'li doğrulama falan açık. Bütün bağlar kendimin ve hiçbir zaman hile kullanmıyorum. iOS platformundayım — ban yer miyim? Mesela game Center'den giriş yaptım diyelim; sonra farklı cihazımdan ya da aynı cihazımdan mail veya telefon gibi yöntemlerle giriş yaptım diyelim, ban sebebi mi? Bir sıkıntı çıkabilir mi? Yardımcı olur musunuz? SS'de bırakabilirim son faaliyetleri.

Çözüm
Hayır, senin farklı bir cihazdan giriş yapman ban sebebi değil. İkinci kişilerin hesabını kullanması ban sebebi. Burada da bazen başka cihazlardan giriş yapılabileceği belirtilmiş.

"Her zaman kullandığınız cihaz dışında bir başka cihazdan geçici olarak giriş yapmanız gerektiğinde, giriş yapmak için QR kodunu taramanız ve izinleri kısıtlamanız önerilir."
SECURITY CENTER.
Hayır, senin farklı bir cihazdan giriş yapman ban sebebi değil. İkinci kişilerin hesabını kullanması ban sebebi. Burada da bazen başka cihazlardan giriş yapılabileceği belirtilmiş.

"Her zaman kullandığınız cihaz dışında bir başka cihazdan geçici olarak giriş yapmanız gerektiğinde, giriş yapmak için QR kodunu taramanız ve izinleri kısıtlamanız önerilir."
SECURITY CENTER.

Çözüm
Yani hocam kendi hesabıma farklı cihazlardan veya farklı baglarımdan girersem ban falan yemem değil mi net miyim? Hesabıma önem veriyorum.

Ban sebebi değil zaten YouTuber'lar birbirlerinin hesaplarına veya takipçilerin hesaplarına girip video çekiyorlar onlara bir şey olmuyorsa dizede bir şey olmaz yeter ki çaldırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende farklı bir cihazdan veya farklı bir bagdan aynı gün giriş yapan ban yer diye biliyorudum zaten hesabımda toplam 4 bag var ve 2'li doğrulamam açık çaldırmamaya özen gösteririm içim rahatladı vallahi teşekkürler.

SECURITY CENTER.

Dostum şimdi kendime ait birden fazla cihazım varsa PC ve telefon gibi ban yemem değil mi 2. bir kişi olup olmadığı nereden anlaşılacak buna bir açıklık getirelim.

Son düzenleme:
Bende farklı bir cihazdan veya farklı bir bagdan aynı gün giriş yapan ban yer diye biliyorudum zaten hesabımda toplam 4 bag var ve 2'li doğrulamam açık çaldırmamaya özen gösteririm içim rahatladı vallahi teşekkürler.

Dostum şimdi kendime ait birden fazla cihazım varsa PC ve telefon gibi ban yemem değil mi 2. bir kişi olup olmadığı nereden anlaşılacak buna bir açıklık getirelim.
Hesap çalma dışında Ban sebebi değil hocam bir hesaba başka bir telefondan girmek.

Hayır, yemezsin. Paylaşımlı hesap için aynı anda iki kişinin aktif kullanımı veyahut ispatı olan bir şikayet gibi durumlar gerekli. Resmi sitede de sorun olmadığı yazıyor nasıl bir açıklık bekliyorsun hocam başka tam olarak çözemedim.

Ya hocam mesela 2 kişi kullanım dediniz ya mesela bende 2 cihaz var ikisinden de aynı hesabıma girip oyun oynuyorum ya belki de farklı bir arkadaşım giriyor ben girmiyorum istediğim açıklık bu nasıl anlaşılıyor ben kendi 2 farklı cihazımdan hesabıma girince kendim oynuyorum bunu nasıl ayırt ediyorlar demek istedim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı