PUBG Mobile Fatih'e yükselirken ne yapmak gerekir?

Nowack

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG Mobile'de takımlıda (oto eşleşme yok) Fatih'e kasıyorum şu anda as 1 ligindeyim ama eskisi gibi değil rank sistemi değişmiş önceden 1 tane as rütbesi vardı ama şimdi as, as ustası, as otoritesi ve sonra Fatih var benim takıldığım yer; Fatih'e kasarken bu as rütbelerinde az puanmı veriyor yoksa fazla olduğu için puanı fazla fazla mı veriyor. Ve Fatih'e kasarken bildiğiniz taktikler varsa yazabilirsiniz çok iyi olur. Genelde çok pusmayı tercih etmem. Her maç 13+ kill alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PUBG Mobile'de takımlıda (oto eşleşme yok) Fatih'e kasıyorum şu anda as 1 ligindeyim ama eskisi gibi değil rank sistemi değişmiş önceden 1 tane as rütbesi vardı ama şimdi as, as ustası, as otoritesi ve sonra Fatih var benim takıldığım yer; Fatih'e kasarken bu as rütbelerinde az puanmı veriyor yoksa fazla olduğu için puanı fazla fazla mı veriyor. Ve Fatih'e kasarken bildiğiniz taktikler varsa yazabilirsiniz çok iyi olur. Genelde çok pusmayı tercih etmem. Her maç 13+ kill alıyorum.

Hocam çok da kahyası değilim artık fakat Fatih olmak falan eskisi gibi değil. Yürümeyi bilmeyen botlat bile as otoritesi falan oluyorlar. Rahat kasarsınız yani sıkılmadan oynayabiliyorsanız tabii oyunu.

Pusmak sıkıcı olsa da çok rank kasacaksanız en kolaylarından. Hafif çatışma olsun çok da sıkmasın ve ölmeyeyim diyorsanız ortalama bölgelere atlayın. School değil de rozhok. Pochinki falan yerine prison, severny, mylta, yasnaya polyana gibi. Military uçağı ise Nova'ya atlamak gibi. Fakat Nova yakında çok atlarlar.

Fatih olmayı düşünen birininde bence kendinin ne yapacağını bilmesi lazım dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı