PUBG Mobile "FPS düşmesi" problemi

Pelevin

Hectopat
Bilgisayarımın "Mobile" için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum çünkü daha düşük PC'lerde ve laptoplarda aynı düzen ile (gfx tool with advance setting) kurarak takılmalar yaşamadan oynayabiliyorum. Fakat kendi bilgisayarımda oyun ilk açıldığında lobide haritada iniş yaptığımda ve düşmanlarla karşılaştığımda "FPS düşmesi" problemi yaşıyorum. Kendine gelene kadar (2-3 saniye içinde) çoktan öldürülüyorum falan sinir hastası olmam an meselesi. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mı?

16 GB DDR3 1600 MHz RAM.
AMD Athlon X4 860K işlemci.
ATI 5770 HD ekran kartı.

Bilgisayarımın özellikleri.

Bilgisayarımın "Mobile" için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum çünkü daha düşük PC'lerde ve laptoplarda aynı düzen ile (gfx tool with advance setting) kurarak takılmalar yaşamadan oynayabiliyorum. Fakat kendi bilgisayarımda oyun ilk açıldığında lobide haritada iniş yaptığımda ve düşmanlarla karşılaştığımda "FPS düşmesi" problemi yaşıyorum. Kendine gelene kadar (2-3 saniye içinde) çoktan öldürülüyorum falan sinir hastası olmam an meselesi. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mı?

16 GB DDR3 1600 MHz RAM.
AMD Athlon X4 860K işlemci.
ATI 5770 HD ekran kartı.

Bilgisayarımın özellikleri.

Aynı sorun bende de oluyor. Benim tahminim şu PUBG Mobile bir telefon oyunu bilgisayar oyunu değil o yüzden olabilir çünkü telefonum P20 Lite ve 40 FPS civarı alırken bilgisayarımda 40 bile alamıyorum.
Bilgisayarım:

ASUS GTX 1050 Ti 4 GB.
8 GB DDR3 1600MHz RAM.
Intel i3 4130 3.40 GHz.

r5 1600 rx 570 ile oynuyorum yinede belli yerlerde drop yiyorum. Söylediğim ayarları görsellere bakarak yapabilirsiniz. Drop yemenizin sebebi çevrenizde belli bir mesafeye yaklaşan oyuncuların renderlanmasından kaynaklanmaktadır. Size yaklaşan düşman sayısına göre droplar bazen can sıkıcı olabiliyor. Malesef ona yapacak bir şey yok. Görsellerdeki ayarların oyunu bir nebzede olsa rahatlatacağını düşünüyorum. Kare hızını asla aşırının altına almayın yoksa kasma yapar.
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Hocam SSD takıp 4 gb ram eklediğim, dahili ekran kartı olan düşük seviye bir laptopta olmayan şey bende oluyor ben ona ayar oluyorum. Herkes aynı problemi yaşasa neyse. Bence bunun BIOS'ta falan ince bir ayarı var.
Bu arada ben Phoenix OS üzerinden giriyorum (farklı android emülatörleri denedim Remix OS vs hepsinde aynı) mesela Tencent Gaming Buddy'den girince Windows üzerinden, bu sorunla karşılaşmıyorum.

Hocam SSD takıp 4 gb ram eklediğim, dahili ekran kartı olan düşük seviye bir laptopta olmayan şey bende oluyor ben ona ayar oluyorum. Herkes aynı problemi yaşasa neyse. Bence bunun BIOS'ta falan ince bir ayarı var.
Bu arada ben Phoenix OS üzerinden giriyorum (farklı android emülatörleri denedim Remix OS vs hepsinde aynı) mesela Tencent Gaming Buddy'den girince Windows üzerinden, bu sorunla karşılaşmıyorum.
Hocam bu oyunun drop yemesi genel olarak sisteminizle alakalı olmuyor. Oyunu Gameloop(Tencent Emülator) üzerinden açın yukarıda söylediğim ayarları deneyin. Genelde 700-800 metre içinde yanınıza yaklaşan birileri olursa drop yersiniz. Onun haricinde problem yaşamazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı