PUBG Mobile FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam BlueStacks'e ulaşın da yazdığı uzun makalenin tek çekirdekten fazlası kullanabileceği yazmalarına rağmen çekirdekle alakası olmadığını ve performansın artmayacağını bir zahmet onlara da iletiverin. Adamlar uzun uzun sebebiyle açıklamış siz halen farklı emulatör öneriyorsunuz. Ben telefonumda da bilgisayarımda da kasma donma zart zurt olmadan gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum. İlk indirdiğimde oynanmıyordu bu linkteki şeyi yaptıktan sonra da düzeldi bu kadar basit.

Tamam ona daha sonra bakarım.

NVIDIA Denetim Masası'ndan bütün ayarları düsüğe alabilirsin çözünürlüğüde düşürmessin çamur gibi olmaması için

Hocam bluestackse ulaşın da yazdığı uzun makalenin tek çekirdekten fazlasının kullanılabileceği yazmalarına rağmen çekirdekle alakası olmadığını ve performansın artmayacağını bir zahmet onlara da iletiverin. Adamlar uzun uzun sebebiyle açıklamış siz halen farklı emulatör öneriyorsunuz. Ben telefonumda da bilgisayarımda da kasma donma zart zurt olmadan gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum. İlk indirdiğimde oynanmıyordu bu linkteki şeyi yaptıktan sonra da düzeldi bu kadar basit.
Dostum adam haklı yalnız. @Furkan GRFN PUBG Mobile için en iyi emulator GameLoop'tur. Bu konu tartışmaya kapalıdır.

Ben de BlueStacks kullanıyorum ve bir sürü ayar kombinasyonu denedim, bazı kombinasyonlarda emulator çalışmıyor bile. En yüksek ayarlarda 60 FPS sabit alıp drop yediğim de oldu, en düşük ayarda hiç emulatorün açılmaması da oldu. Maalesef hiçbir emulator stabil değildir olamaz da. BlueStacks 5 çıkardı adamlar mesela bizim Türkiye'de 3G değil H+, LTE değil 4,5G kullanmamız gibi bişey. Yani optimizasyon yok. VT-x özelliği açmadan zaten çalıştıramazsın hiçbir emulatorü.

Arkadaşlar PUBG Mobile'den performans almak istiyorsanız;
1. Sistem bileşenleri çıkarılmış (atlas OS ghotspectre gibi) Windows versiyonu kullanın. Gereksiz RAM kullanımının önüne geçileceği için oldukça önemli.
2. GameLoop dışında emülatör kullanmayın.
3. Droplanma sorunu için GameLoop ayarlarını en düşüğe oyun ayarlarını en yükseğe çekin ve buna özellikle dikkat edin farkı göreceksiniz.
4. Tercihen OpenGL kullanın.

Dostum adam haklı yalnız. @Furkan GRFN PUBG Mobile için en iyi emulator GameLoop'tur. Bu konu tartışmaya kapalıdır.

Ben de BlueStacks kullanıyorum ve bir sürü ayar kombinasyonu denedim, bazı kombinasyonlarda emulator çalışmıyor bile. En yüksek ayarlarda 60 FPS sabit alıp drop yediğim de oldu, en düşük ayarda hiç emulatorün açılmaması da oldu. Maalesef hiçbir emulator stabil değildir olamaz da. BlueStacks 5 çıkardı adamlar mesela bizim Türkiye'de 3G değil H+, LTE değil 4,5G kullanmamız gibi bişey. Yani optimizasyon yok. VT-x özelliği açmadan zaten çalıştıramazsın hiçbir emulatorü.
Tam okumadığını zannediyorum. Ben hangi emulatör daha iyi diye tartışmıyorum. Bluestacks sorununun nasıl çözülebileceğini anlatmaya çalışıyorum :D

Tam okumadığını zannediyorum. Ben hangi emulatör daha iyi diye tartışmıyorum. Bluestacks sorununun nasıl çözülebileceğini anlatmaya çalışıyorum :D
Bende diyorum ki güzel kardeşim, VT-x özelliğini açmak zorundasın zaten. PUBG için en iyisi GameLoop'tur. Bluestacks'te doğru düzgün çalışmıyor, GameLoop'a kıyasla. Bluestacks hakkında bilirkişi olduğunu düşünüyorsan, konumu göndereyim sana bakalım çözebilecek misin?

Bende diyorum ki güzel kardeşim, VT-x özelliğini açmak zorundasın zaten. PUBG için en iyisi GameLoop'tur. Bluestacks'te doğru düzgün çalışmıyor, GameLoop'a kıyasla. Bluestacks hakkında bilirkişi olduğunu düşünüyorsan, konumu göndereyim sana bakalım çözebilecek misin?
Hocam anlamakla alakalı sıkıntınız mı var ? Gameloop daha kötüdür veya iyidir demiyorum. Ben Bluestacks 5 kullanarak Pubg Mobile oynuyorum. İlk indirdiğimde sıkıntılıydı donma yapıyordu, attığım linkteki şeyi yapınca geçti diyorum. Arkadaş da Bluestacks ile alakalı olan kısmını sormuş ben de ona cevap verip nasıl sorunu giderebileceğini söyledim. En azından bende böyle düzeldi sen de bir dene anlamında paylaşıyorum. Gelmiş bana Gameloop savunuyorsun. Gameloop kötüdür Bluestacks kullanın vesaire mi yazdım ben anlamadım ? Arkadaş en iyisi gameloop'dur demiş ben de onunla alakalı bir şey yazmadım zaten. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı