PUBG Mobile FPS nasıl attırılır?

helqeturkiye

Femtopat
Daha fazla  
Cihazım: J7 Prime FPS nasıl artırırım? Patates Config kullanıyordum yeni güncellemeyle gitti. Cihazım 20 FPS'den 5 FPS'ye düştü nasıl artırırım? Bildiğıniz her şeyi yazın overclock yapmak harici.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geliştirici seçeneklerinden, eğer varsa grafik sürücüsünü istediğiniz oyun/uygulama için System Graphics Driver olarak seçin.

Yine geliştirici seçeneklerinden, arka plan işlem sınırını "yok" olarak seçin.

Arada bir, geliştirici seçeneklerindeki "Çalışan hizmetler"e girip oradaki gereksiz hizmetleri durdurun. Cihazda RAM temizliği yapın ve güç tasarrufu modu açıkken “CPU hızını %70’e sınırlar” ayarını kapatın.

CCleaner veya Avast Cleanup gibi uygulamalar ile cihazınızdaki uygulamaları pratik bir şekilde zorla durdurabilirsiniz.

SWAP - No ROOT uygulaması ile de sanal RAM açabilirsiniz ancak pek fazla etkisi olmayabilir.

geliştirici seçenekleri - system graphics driver.jpg
geliştirici seçenekleri - arka plan işlem sınırı.jpg
geliştirici seçenekleri - çalışan hizmetler.jpg
güç tasarrufu ve %70 cpu sınırı.jpg

Son düzenleme:
Sanırım sıkıntı MHz degerlerinin belli bir süre sonra düşüp 2 4 cekirdegin çalışmasından kayanaklanıyor batarya hem ısısı değişmiyor hep 35 oluyor. Diğer oyunlarda 40 42 derece oluyor ağır oyunlarda. Tüm çekirdekleri nasıl aktif ederim? GFX tool bende çalışmıyor?

Hocam sorduğunuz soruyla ilgili birkaç konu buldum:

Sanırım root vs. gerekiyor bunun için. Hiç böyle bir şey araştırmadığım için pek bir şey diyemiyorum.

Bu kaynaklar İngilizce olsa da, Türkçe olarak internette şöyle bir video bulabildim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım bu işinize yarar.

Güncelleme ile Config mi silindi yoksa artık Config çalışmıyor mu? Silindiyse yeniden uygulayın eğer çalışmıyorsa yakında uygun sürüm çıkartırlar.

@LokuMM 'cuk teşekkür ederim😃. Telefonumda anakart hata olduğundan bozuldu(X3 Pro). Ondan bu telefonu kullaıyom. Zaten yeni telefon alacağım. Cihaza rootlamak istemiyorum çünkü beni biraz idare etmeli. Kısaca oyunu silip litenı yükledim. FHD de 45 FPS sabit aliyor. Pgt+ almıştım, sağ olsun. Zaten bu cihazda PUBG oynanmaz jiroskop bile yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı