PUBG Mobile Free redeem code gercek mi?

EMİREFE6TASKIN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir arkadaşım bana Free redeem code adlı bır uygulama önerdi. Uygulamada reklam ızleyıp Google Play kodu gelıyormus ve o da bu uygulama sayesınde PUBG Mobile'de 2100 UC almıs. Sizce gercek mi?

E arkadaşın bunu yapıp kazandıysa gerçektir demektir. Aynı za+anda reklam izlemek onlara da para kazandırdığı için(hele ki 15+sn reklamlar) kazandıkları bu paranın bir kısmını bunun için harcayabilirler gayet mantıklı.

E arkadaşın bunu yapıp kazandıysa gerçektir demektir. Aynı za+anda reklam izlemek onlara da para kazandırdığı için(hele ki 15+sn reklamlar) kazandıkları bu paranın bir kısmını bunun için harcayabilirler gayet mantıklı.

Ama Tencent buna bır mudahale edecektır değil mi o yuzden tedırgın oldum.

Bedava uc falan alamazsın gelecek olan bonus Challenge'i bekle oradan görev yapıp uc alabiliyorsun oyunun kendi etkinliği sadece biraz beklemek lazım etkinlik açılmadı hala.

Bedava uc falan alamazsın gelecek olan bonus Challenge'i bekle oradan görev yapıp uc alabiliyorsun oyunun kendi etkinliği sadece biraz beklemek lazım etkinlik açılmadı hala.
Nesi bedava bunun anlamadım? Adam vaktini ayırıp tonlarca reklam seyredecek ve karşı taraf da para alacak ve az bir ölçüde değil
Ama Tencent buna bır mudahale edecektır değil mi o yuzden tedırgın oldum.
Neden alsınlar ki? Tencent zaten parasını kazanıyor. UC'yi bedavaya almıyorsunuz o izlediğiniz uygulamada yeterince reklam izliyorsunuz ve uygulamanın sahibi bundan para kazanıyor ve bu paranın bir kısmını da UC satın almak için kullanıyor ve onları sizlere veriyor.

Nesi bedava bunun anlamadım? Adam vaktini ayırıp tonlarca reklam seyredecek ve karşı taraf da para alacak ve az bir ölçüde değil.

Neden alsınlar ki? Tencent zaten parasını kazanıyor. Uc'yi bedavaya almıyorsunuz o izlediğiniz uygulamada yeterince reklam izliyorsunuz ve uygulamanın sahibi bundan para kazanıyor ve bu paranın bir kısmını da uc satın almak için kullanıyor ve onları sizlere veriyor.

Teşekkürler.

Uygulamanın yorumlarına baktım çoğu yorumda fake olduğu yazıyor indirme sakın.
Doğru 80 dolara kadar uygulama para atar gibi kazandırıyor sonrasında ise genelde 0dolar ya da 0.05cent falan kazandırıyormuş ama yine de azimle 100dolar yapılır diye düşünüyorum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı