Her şeyi yaptım kaçıncı silip yükleyişim artık dosyalarıda temizledim silmeden önce ama hala aynı sorun zaten gameloopun ses ayarlarında 1 tane seçenek çıkıyor oda benim kulaklığım.GameLoop ayarlarını karıştırın yada silip bir daha yükleyin.
Not: GameLoop çokça artık dosya bırakır, bunları temizlemeyi unutma.
BCuninstaller ile silebilir ve gameloop artık çöpleşti yeni güncellemelerle içine ettiler emulatorun.GameLoop ayarlarını karıştırın yada silip bir daha yükleyin.
Not: GameLoop çokça artık dosya bırakır, bunları temizlemeyi unutma.
GameLoop dışında başka bir emülatör denedin mi? BlueStacks vs.Her şeyi yaptım kaçıncı silip yükleyişim artık dosyalarıda temizledim silmeden önce ama hala aynı sorun zaten gameloopun ses ayarlarında 1 tane seçenek çıkıyor oda benim kulaklığım.
Emülatörü geçen gün güncelledim ondan sonra oldu zaten.BCuninstaller ile silebilir ve gameloop artık çöpleşti yeni güncellemelerle içine ettiler emulatorun.
Her şeyi yaptım kaçıncı silip yükleyişim artık dosyaları da temizledim silmeden önce ama hala aynı sorun zaten GameLoop'un ses ayarlarında 1 tane seçenek çıkıyor oda benim kulaklığım.
Hayır ban olayları falan olabilirmiş anlaşmalı emülatörü gameloop olduğu için pubg mobilin.GameLoop dışında başka bir emülatör denedin mi? BlueStacks vs.
RX 560 onuda az önce güncellendim.Ekran kartınız nedir?
Oynamadığım için bilmiyorum fakat 1 yıl önce BlueStacks'den oynarken sıkıntı çıkmamıştı.Hayır ban olayları falan olabilirmiş anlaşmalı emülatörü gameloop olduğu için pubg mobilin.
RX 560 onuda az önce güncellendim.
Evet çok olmadı zaten açıklayalı ban yiyebilirsin demişlerdi.Oynamadığım için bilmiyorum fakat 1 yıl önce BlueStacks'den oynarken sıkıntı çıkmamıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.