Beyler kuzenimle aynı sistemim VA onun oyunu 1 DK içinde lobiye girerken ben starting PUBG Mobile yazısında 4 dakika bekliyorum format attım gene de çözülmedi çözüm var mı?
PES 2021'i açması ne alaka ya? PES 2021'in sistem gereksinimleri çok mu fazla? PUBG Mobile bile daha ağır oyun PES 2021'e göre ne yaşıyorsun dostum sen. Bilmiyorsun bir şeyler öğrenmeye gelmişsin bari bize öğretmeye çalışma. Yaşın da belli zaten kuzenin oyunu SSD'de tutuyordur ondan daha akıcıdır. Veya emülatör ayarların yapılı değildir sistemin kim ne derse desin ÇÖP.
PES 2021'i açması ne alaka ya? PES 2021'in sistem gereksinimleri çok mu fazla? PUBG Mobile bile daha ağır oyun PES 2021'e göre ne yaşıyorsun dostum sen. Bilmiyorsun bir şeyler öğrenmeye gelmişsin bari bize öğretmeye çalışma. Yaşın da belli zaten kuzenin oyunu SSD'de tutuyordur ondan daha akıcıdır. Veya emülatör ayarların yapılı değildir sistemin kim ne derse desin çöp.
Anakartının soketi uyumlu değilse anakartın da değişecek. Buna bağlı RAM değişimi de yapmak durumunda kalacaksın. PSU kalitesiz veya besleyemez ise PSU'nu ve kasanı da yenile. Direk yeni bir sistem al sen.