PUBG Mobile görüntüler kayboluyor

tomwiks

Centipat
PUBG Mobile oynarken çevredeki dağlar, ağaçlar, arabalar ve evler görünüp kayboluyor. Bu sorunu ara ara yapıyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. Ekran kartı ısısı 55-60 derece civarında kalıyor. FPS 60'dan 45-50 arasına iniyor. CPU ısısı 55 derece civarı.
i5 2400 CPU 3, 10 GHz.
8 GB RAM.
ASUS RX470 4 GB 256 Bit ekran kartı.
HDMI ile 109 ekran UHD 4K TV'ye bağlı.
Sürücüler güncel.

Oyunu silip tekrar yukledim. 3 4 gün oldu şimdiye kadar bu sorunla karşılaşmadım. Sanırım sorun oyundan kaynaklı.
Bu tarz bi hatada görev yöneticisinden performans sekmesini açıp QEmulatorservices.exe dosyasının önceligini normalin üstünde ya da yüksek yaparsanız faydası oluyor.
Ayrica gfx tool diye bi program var. Bunu emulatör üzerinden indirip rendering qualityi hight yaparsabiz yine faydasi oluyor.

Yinede yukarıdaki sorunun gerçek çözümünü bilen varsa söylemesinde fayda var.
SORUN DEVAM EDİYOR.
Arkadaslar artik şundan eminim ki emulatörden kaynakli bir sorun bu. Youtube de oyun videosu izlerken aynı sorunu gördüm.

Son düzenleme:
Güncellemeden sonra başlayan aynı sorun bende de var. Çözümünü bulan varsa yazarsa sevinirim. Emülatörü ve oyunu sildim tekrar yükledim yine aynı değişmedi.

Sorun aynı gibi duruyor.
Yayıncıları izlerken de sorunu gördüğünü belirtiyor. Anlaşılan kullandığınız emulatör yüzüne.

Emulatörünü değiştimek senin için daha iyi olacaktır. Tencentin kendi emulatörü Gameloop'u indirip hazır ayarlarla tam destekli PUBG Mobile deneyimi yaşayabilirsin.

Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…