PUBG Mobile Emulator Nesneler Kayboluyor

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Gameloop isimli emülatörü kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla yayıncılar bile en çok bunu kullanıyor. Fakat PUBG Mobile’da menüde lobide her şey yolunda ama oyuna girip sağa sola dönünce bütün evler, ağaçlar, kayalar kıpraşıyor gelip gidiyor resmen. Sabit durunca son hali neyse öyle kalıyor. Zeminde sorun yok ama. Neden böyle oluyor? Grafik düşürdüm arttırdım ama hep böyle. Oyunda mı sorun var bu ara yoksa ben mi yanlış yapıyorum anlayamadım.

Sistemim R5 3600 ve 5600 XT eğer gerek varsa.

Emülatör ayarlarından OpenGL'i seçin.
Deneyeyim onu da bir.

Yayıncı mı var
Var ya baya:)
Büyük bir ihtimal arkadaşlarıyla beraber oynuyor.
Yok be solo keyif benimki:)
Ekran kartıyla alakalı değil de sana bir bilgi oyun PC'ye optimize değil. Git gerçek PUBG oyna ya da param yok diyorsan PUBG Lite indir en azından PUBG Mobile'ın PC'ye portlanmış hali.
Başlığı maalesef hatalı düzenlediler:) Emülatör kaynaklı gibi zaten bence de. Gerçek PUBG de var Lite de var zaten:) Ben bunla ilgili sorunu soruyorum sadece:)
Babasının yada abisinin PC'si herhalde. :D
Benim olamaz mı:)
Kankam ağır kaçacak biraz da olabilir babasının abisinin dedesinin ama bize ne ?
Ya valla benim:)
PUBG Lite indir en azından PUBG Mobile'ın PC'ye portlanmış hali.
Yok be Lite çok boş:)

Emulatorden sürekli oynuyoruz, bi arkadaşım yaşadı bu sorunu nasıl çözdüğünü anlatayım sana. Bilgisayardaki bütün sürücülerin güncel olduğundan emin ol. Oyunu mutlaka akıcıda oyna ve kare hızını en yükseğe çek. Gölgeler falan hepsi kapalı olsun, otomatik grafik ayarlama ayarınıda devre dışı bırak. Emulator'den oyun kısmına gelip kendi çözünürlüğüne göre HD veya SD ayarla. Görüntü modu Akıcı'da kalsın. Motor kısmında düzgünleştirmenin kapalı olduğuna emin ol. Bunları yaptıktan sonra hala çözüm olmuyorsa, İşleme kısmından OpenGL+ , DirectX+ , Akıllı Mod bunların hepsini tek tek dene mutlaka çözüm olacaktır.

Yüksek sistemin ile düşük sistem gereksinimli oyunları oynama suçu işledin sanırım. :)
Onun gibi bişey ama suç değil, hatta oyna abi sen "PUBG Mobile" oynadıkça mutlu oluyorum :D
Uf grafiklere bak ateş ediyor hemen indireyim bari.
Abi PUBG Mobile'da tam kral oyunu ha, sadece krallar oynar.

Dosya Ekleri

• pubg-mobile-yeni-silah-eklendi.jpg
    pubg-mobile-yeni-silah-eklendi.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı