PUBG Mobile hata verip donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

BEATBOX42

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, PUBG Mobile karsıma adam cıkınca PC komple donuyor ve PUBG Mobile isn't respondig. Hatası cıkıyor sonra wait ya da ok ibaresi cıkıyor wait dersem az bekleyıp duzelıyor. Ok dersem oyunu kapatıyor, sonra wait dediğim için sonradan yine aynı seyler oluyor 2018 yılında boyle sorunlar yoktu. Bırkac kez PC formatladım guncel surumlerı kurdum yıne aynı.

Sistem;
i5 2500K 4.5 GHz.
16 GB RAM 1333 MHz.
250 GB SSD.
1TB HDD.
320 GB HDD.
RX 470 4 GB 256 Bit ekran kartı.
Windows 10 Pro 20H2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, PUBG Mobile karsıma adam cıkınca PC komple donuyor ve PUBG Mobile isn't respondig. Hatası cıkıyor sonra wait ya da ok ibaresi cıkıyor wait dersem az bekleyıp duzelıyor. Ok dersem oyunu kapatıyor, sonra wait dediğim için sonradan yine aynı seyler oluyor 2018 yılında boyle sorunlar yoktu. Bırkac kez PC formatladım guncel surumlerı kurdum yıne aynı.

Sistem;
i5 2500K 4.5 GHz.
16 GB RAM 1333 MHz.
250 GB SSD.
1TB HDD.
320 GB HDD.
RX 470 4 GB 256 Bit ekran kartı.
Windows 10 Pro 20H2.

Bence PUBG Mobile yerine PC PUBG oyna bu sistemle.😊

Steam PUBG ve PUBG Lite var onlarda problem yok sadece bunda oluyor.

Çok sıkma bence sistemin bayağı iyi PUBG Mobile olmasa da olur diye düşünüyorum ama sen bilirsin oda güzel bence bir de BlueStacks'dan dene sanırım GameLoop kullanıyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı