Sonsoru Decapat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar. PUBG Mobile oynuyorum. HDR grafik ayarı için (önerilen) sistem gereksinimi nedir? Bilgisi olan varsa, yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021
Selamünaleyküm arkadaşlar. PUBG Mobile oynuyorum. HDR grafik ayarı için (önerilen) sistem gereksinimi nedir? Bilgisi olan varsa, yardımcı olursa sevinirim.
MrTurkishKebap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 1.026 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Sistem Bakım Onarım 11 Aralık 2021 #11 Sonsoru dedi: vay be yaptım sagol valla hocam insslah işe yarar teşekür ederim Genişletmek için tıkla... Sevindim. Eğer size çözüm sağladıysa mesajımı çözüm olarak işaretlerseniz diğer arkadaşlarda yararlanabilir. Artı 0 Eksi
Sonsoru dedi: vay be yaptım sagol valla hocam insslah işe yarar teşekür ederim Genişletmek için tıkla... Sevindim. Eğer size çözüm sağladıysa mesajımı çözüm olarak işaretlerseniz diğer arkadaşlarda yararlanabilir.