PUBG Mobile hesabı satmak yasak mı?

emre.bkr_66

Hectopat
Arkadaşlar, bir arkadaşım PUBG Mobile hesabını sattı fakat sattığı kişi dolandırdı. Bu kişiye dava açsa bir sorun olur mu?
Oyun hesabı satmak yasak mı?

Kişisel hesap satımı yapmak yasak ve oyun tarafından yakalanırsa ban sebebi. Ortada anlaşma, resmi fatura, imzalı belgeler vs. yoksa açılan davadan bir sonuç alamayabilir. Satılan kişinin adı, adresi elinizde varsa karakola başvuru yapıp suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Size katiliyorum hocam. Ayni zamanda sosyal medya tarafından yani yüz yüze satılmadıysa. Banka kullanarak EFT gibi ıslem yapıldıysa Banka'dan şikayet ederek kişiyi bulmanız daha kolay olur.

Kişisel hesap satımı yapmak yasak ve oyun tarafından yakalanırsa ban sebebi. Ortada anlaşma, resmi fatura, imzalı belgeler vs. yoksa açılan davadan bir sonuç alamayabilir. Satılan kişinin adı, adresi elinizde varsa karakola başvuru yapıp suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Fake hesapla almış karakola bildirse bulamazlarmı?
BiKaçKişi Dava Açamassın Diyolar Yasak Olduğu İçin Polislerde İlgilenmez Diyorlar
Yasal olarak elinizde belge var mı? Bu bir görüntü, konuşma ya da (misal) Ahmet kişisine sattım.
Adam fake hesap yazıları hep silmiş
Hocam bir PUBG hesabı için dava açmaya değeceğini sanmıyorum.

Ki hesap satımı bütün oyunlarda yasak diye biliyorum.
Suçmu Hesap Satmak
Adam Fakeymiş Oyun Satmak Suçmu İlgilenirlermi

Son düzenleme:
Yanı bir oyun hesabı için pek peşlerine düşmezler. Neticede kalabalık bir ulkeyiz ınsanlar neler nelerle uğraşıyor. Dediğim gibi yasal yanı belgeli satış yaptığısanız birazcık hakkınız ola bilir.

Fake hesapla almış karakola bildirse bulamazlar mı?

Bikaçkişi dava açamazsın diyorlar yasak olduğu için polislerde ilgilenmez diyorlar.

Adam fake hesap yazıları hep silmiş.

Suçmu hesap satmak.
Adam fakeymiş oyun satmak suçmu ilgilenirler mi?

Arkadaşın dava açtı mı? Ve kazanabildi mi? Biraz bilgi verir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı