EricCartman16
Femtopat
Daha fazla
Öncellikle selam olsun ilk konu açışım. Çok fazla PC'den anlamıyorum şimdiden belirtmek istiyorum saygılar. Bilen arkadaşlardan da yardım istiyorum beraber fikir alışverişi yapabilmeyi umuyorum inşallah. Kısaca,
Sistemim şu şekilde:
Benim yapmak istediğim orta grafikte hiç kasmadan akıcı bir şekilde rahatça PUBG Mobile oynayabilmek. İşlemci önerisi olarak AMD Ryzen 5 2600 gösteriyor fakat ben buna uyumlu anakart ve aynı zamanda da RAM'lerime uygun bir anakart olsun istiyorum. Bütçemi fazla aşmak istemiyorum en fazla vermek istediğim fiyat 2000-2500 tabii ki 2500 olmazsa daha çok sevinirim
Yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum her türlü fikre düşünceye yoruma açığım herkesin günü gönlü kadar güzel olsun
Sistemim şu şekilde:
- Anakart: ASUS P7H55.
- RAM: 2 adet 4 GB Hyper X DDR 3 1333MHz.
- Ekran kartı: GeForce 1050 Ti 4 GB (Dragon'lu 2 fanlı olan modelinden.)
- İşlemci: Intel Xeon 3440 2.53 GHz.
- Power: Dark Force series 500W.
Benim yapmak istediğim orta grafikte hiç kasmadan akıcı bir şekilde rahatça PUBG Mobile oynayabilmek. İşlemci önerisi olarak AMD Ryzen 5 2600 gösteriyor fakat ben buna uyumlu anakart ve aynı zamanda da RAM'lerime uygun bir anakart olsun istiyorum. Bütçemi fazla aşmak istemiyorum en fazla vermek istediğim fiyat 2000-2500 tabii ki 2500 olmazsa daha çok sevinirim
Yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum her türlü fikre düşünceye yoruma açığım herkesin günü gönlü kadar güzel olsun
Son düzenleyen: Moderatör: