PUBG Mobile için CPU mu GPU mu seçilmeli?

Daha fazla  
Arkadaşlar bugün PUBG Mobile indirmeyi dusunuyorum fakat indirmeden danismak istedim. Emulatorleri arastirdim MSI App Player şu an en uygunu gibi geldi bana gecen sene GameLoop oynarken bayağı kasiyordu ya da ben ayarlari yapamadim. Az once 2 ay once atilan bir videoda i5 4590 16 GB RAM ekran kartsiz bir sekilde akici sekilde oynuyordu bir arkadas. Sizce ben de oynayabilir miyim? Bir arkadas DirectX islemci kullanmasi icin OpenGL ekran karti icin demisti. O zaman ekran karti mi secmeliyim?
-AMD FX 8300 3.30 GHz.
-8 GB DDR3 1333MHz RAM.
-GT 1030 2 GB GDDR5.

Arkadaşlar bugün PUBG Mobile indirmeyi dusunuyorum fakat indirmeden danismak istedim. Emulatorleri arastirdim MSI App Player şu an en uygunu gibi geldi bana gecen sene GameLoop oynarken bayağı kasiyordu ya da ben ayarlari yapamadim. Az once 2 ay once atilan bir videoda i5 4590 16 GB RAM ekran kartsiz bir sekilde akici sekilde oynuyordu bir arkadas. Sizce ben de oynayabilir miyim? Bir arkadas DirectX islemci kullanmasi icin OpenGL ekran karti icin demisti. O zaman ekran karti mi secmeliyim?
-AMD FX 8300 3.30 GHz.
-8 GB DDR3 1333MHz RAM.
-GT 1030 2 GB GDDR5.

O i5 sistem muhtemelen DDR4 RAM kullanıyor ve Dual channel. GT 1030 da bir hayli yetersiz ama önceliğiniz işlemci ve RAM olmalı.

@Ronin Algos videoda 1600MHz olarak gosterdi ama DDR kac bilmiyorum. O arkadasta ekran karti yokken akici sekilde oynarken benim de oynayabilmem gerekmiyor mu? Bir de DirectX mi OpenGL mi hocam?

Hocam dahili grafik kartı bulunur ama yetersizdir, biraz baktım da akıcı olarak oynatmasının imkanı yok hocam o sistemin bir yanlışınız var diye düşünüyorum, sistemin çoğu parçası yetersiz ama GTX 1050 Ti taktığınızda oynatması gerekli 60 FPS üstü kesinlikle tek eksiğiniz RAM. Sistemin her parçası ayrı ayrı FPS'e etki eder. Oynamadığım için kesin bir şey söylemek zor ama 1050 Ti'ın altından kalkamayacağı bir iş değil tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı