PUBG Mobile için en iyi Android işletim sistemi

Emülatörin birçoğunu denedim, GameLoop daha iyi sonuç veriyor. Ama onda da düşmanla karşılaşınca veya biraz fazla düşman varsa FPS düşmesi çok oluyor.

Ben GameLoop'dan oynuyorum GameLoop ayarlarında motor kısmında eğer ekran kartın DX12 ise DirectX+ 11 10 9 gibiyse DirectX seçmenizi ve altında bir seçenek vvar laptop kullanıyosanız seçin ben öyle kullanıyorum sadece paraşütten inerken kısa bir süre drop oluyor 1sn falan sonra geçiyor.

Ben GameLoop'dan oynuyorum GameLoop ayarlarında motor kısmında eğer ekran kartın DX12 ise DirectX+ 11 10 9 gibiyse DirectX seçmenizi ve altında bir seçenek vvar laptop kullanıyosanız seçin ben öyle kullanıyorum sadece paraşütten inerken kısa bir süre drop oluyor 1sn falan sonra geçiyor.
Ekran kartım DX 12 destekliyor, (GTX970). Lakin DirectX+, işlemciye daha çok yük bindiriyor. Bu oyun emülatör üzerinden oynandığı için ekran kartından ziyade işlemciyi kullanıyor. Fark ederseniz drop yediğinizde veya kastığında işlemci %100 veya ona yakın oluyor. Normalde 60-90 arasında seyir ediyor. İşlemcim bu arada i5 4690 4/4

Ekran kartım DX 12 destekliyor, (GTX970). Lakin DirectX+, işlemciye daha çok yük bindiriyor. Bu oyun emülatör üzerinden oynandığı için ekran kartından ziyade işlemciyi kullanıyor. Fark ederseniz drop yediğinizde veya kastığında işlemci %100 veya ona yakın oluyor. Normalde 60-90 arasında seyir ediyor. İşlemcim bu arada i5 4690 4/4.

Aslında sistemlerimiz aynı gibi benim laptop olduğu için ekran kartım GT740M işlemci i5 4200M fakat ben oyundayken işlemciye çok bakmıyor fakat çok çekirdekli işlemci iş yapar fakat ben oyun içinden de ayar falan yaptığımda 60FPS kadar görebiliyorum drop konusuna gelince bir inişde küçük bir drop yiyorum sonrasında drop olmuyor zaten.

Aslında sistemlerimiz aynı gibi benim laptop olduğu için ekran kartım GT740M işlemci i5 4200M fakat ben oyundayken işlemciye çok bakmıyor fakat çok çekirdekli işlemci iş yapar fakat ben oyun içinden de ayar falan yaptığımda 60FPS kadar görebiliyorum drop konusuna gelince bir inişde küçük bir drop yiyorum sonrasında drop olmuyor zaten.
60 FPS bende alıyorum onda sıkıntı yok, genel olarakta 45-60 FPS oluyor. Lakin dediğim gibi özellikle çoklu çatışmalarda FPS drop çok oluyor, özellikle çok atlayanın olduğu yerlere NOVA gibi gittiğimde bildiğin 60dan 15'lere düşüyor bir artıyor bir düşüyor vs o arada zaten oyun gidiyor. Öyle bir oyun ki bu çatışmada FPS drop olan bir oyun, amacıda zaten çatışmak. :)

1.Prime OS.
2.remix OS.
3.Phoenix OS.
Bunlardan birini veya hepsini denemiş olanlar sizce hangisi PUBG Mobile için ideal? Donanım, yazılım sıkıntısı var mı (ses kartı, ekran kartı vs tanımama gibi)

Phoenix OS kullandım ben hiçbir sorunu yok. Bir arkadaş orada yazmış keymapping sorunu var diye. Demek ki PC hakkinda pek bilgisi yok. Ben kendime göre özel ayarlamistim. Çok çok iyiydi. Şimdi kullanmıyorum. Nedeni ise sanki Phoenix OS ile her girdikce oyun seni hileliler ile eslestiriyor, zevk alamıyorsun. Ne zaman girsem çok hile geldi. Öyle bir iki tane değil, hilelerin savaşını izledim resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Phoenix OS kullandım ben hiçbir sorunu yok. Bir arkadaş orada yazmış keymapping sorunu var diye. Demek ki PC hakkinda pek bilgisi yok. Ben kendime göre özel ayarlamistim. Çok çok iyiydi. Şimdi kullanmıyorum. Nedeni ise sanki Phoenix OS ile her girdikce oyun seni hileliler ile eslestiriyor, zevk alamıyorsun. Ne zaman girsem çok hile geldi. Öyle bir iki tane değil, hilelerin savaşını izledim resmen.

Bu durumu sanki ben de gözlemledim, PUBG Mobile sanki GameLoop dışında emülatör vs kullanılmamasını istiyor. GameLoop'ta 10-20 snde bir oda bulurken, diğerlerinde 2-2, 5 dk oda buluyor. Birçoğunda da anlamsız lag oluyor. Bu kadar uğraşacağına şunu adam gibi PC oyunu haline getirse de biz de şu emülatör illetinden kurtulsak. Steam PUBG ayarlara fazla abanmadan çok rahat oynatıyor PC ama bunda çatışmalarda FPS düşmesi çok oluyor. Sistemi yüksek olanlarda ise sıkıntı olmuyormuş. Nasıl bir illetse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı