Peki PUBG Mobile için DirectX ile mi OpenGL ile mi daha iyi performans alırım?
Monitör 144hz şuanda MEmu yüklü.Peki rahatça oynayabiliyor musunuz? Monitörünüz kaç Hz? Ve GameLoop ile PUBG'nin ayarlarını ekran görüntüsünü atar mısınız?
Gameloop ile sabit 60 alıyordum.
Monitör 144Hz şu anda MEmu yüklü.
Eki Görüntüle 1484727
Eki Görüntüle 1484729
Oynarken geç geliyormuş gibi oluyor.
Peki rahatça oynayabiliyor musunuz?
Ayarsız lobide sabit 60 maçta 45-50 civarı.UHD Graphics G1 turbo ile mi veriyordu o FPS değerini?
Gameloop.Ayrıyeten 45 FPS de oynayabiliyorum dediğiniz GameLoop'ta mı yoksa Memu da mı?
Ayarsız lobide sabit 60 maçta 45-50 civarı.
GameLoop.
Ayarsız lobide sabit 60 maçta 45-50 civarı.
Teşekkürler indiriyorum şimdi.Dediğim gibi GameLoop öneririm, ayrıca Memu'dan oynuyorduysanız ve oynamaya da devam ederseniz hesabınızın kalıcı ban yemesi ihtimali yüksek. Bu arada 45 FPS de rahatça oynayabiliyorsanız sıkıntı yok fakat siz GameLoop indirince GameLoop'un ayarlarını, ardından PUBG'yi de indirince PUBG'nin de ayarlarının ekran görüntüsünü atarsanız sizin için ayarlarını yapabilirim.
Dediğim gibi GameLoop öneririm, ayrıca Memu'dan oynuyorduysanız ve oynamaya da devam ederseniz hesabınızın kalıcı ban yemesi ihtimali yüksek. Bu arada 45 FPS de rahatça oynayabiliyorsanız sıkıntı yok fakat siz GameLoop indirince GameLoop'un ayarlarını, ardından PUBG'yi de indirince PUBG'nin de ayarlarının ekran görüntüsünü atarsanız sizin için ayarlarını yapabilirim.
Ayrıca GameLoop sitesine baktım ama resmi emulator veya Tencent ile ilgili bir şey göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.