PUBG Mobile için en iyi emülator önerisi

Evet. Sitede sadece en çok indirilen emulator yazıyor.

Buyurun, bunlar yeterli mi?

Bu da ekşi sözlükten:

Ekran görüntüsü 2022-08-13 225412.png

Eskiden Tencent'indi ama fakat artık farklı bir şirket bakıyor.
Eki Görüntüle 1484768

Evet, çünkü Tencent firmasını satın aldılar. Hatta Google Play'e girip bakarsanız artık PUBG'de geliştirici "Level İnfinite" adlı bir şirket gözüküyor. Hem zaten bütün YouTuber ve yayıncılar PUBG'yi GameLoop'dan oynuyor, o yüzden güvenebilirsiniz, bende GameLoop'dan oynuyorum ve dediğim gibi hiçbir sıkıntı yok.

Ekran görüntüsü 2022-08-13 225949.png

Evet, çünkü Tencent firmasını satın aldılar. Hatta Google Play'e girip bakarsanız artık PUBG'de geliştirici "level infinite" adlı bir şirket gözüküyor. Hem zaten bütün YouTuber ve yayıncılar PUBG'yi GameLoop'dan oynuyor, o yüzden güvenebilirsiniz, bende GameLoop'dan oynuyorum ve dediğim gibi hiçbir sıkıntı yok.

Eki Görüntüle 1484773

Teşekkürler.

1660421206555.png

Yükleniyor şu an.

Evet, çünkü Tencent firmasını satın aldılar. Hatta Google Play'e girip bakarsanız artık PUBG'de geliştirici "Level İnfinite" adlı bir şirket gözüküyor. Hem zaten bütün YouTuber ve yayıncılar PUBG'yi GameLoop'dan oynuyor, o yüzden güvenebilirsiniz, bende GameLoop'dan oynuyorum ve dediğim gibi hiçbir sıkıntı yok.

Eki Görüntüle 1484773
Gameloop ayarları:
1660421637508.png

1660421654251.png

PUBG Mobile oyun içi ayarlar: Akıcı 90FPS, Kenar yumuşatma: 0, Renkli, Parlaklık 90

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı