XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #1 Evet sorum bu. Ben Remix OS falan denedim ama PUBG açılmadı. Sizin kullandığınız sizde işe yarayan böyle bir işletim sistemi var mı?
Evet sorum bu. Ben Remix OS falan denedim ama PUBG açılmadı. Sizin kullandığınız sizde işe yarayan böyle bir işletim sistemi var mı?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #2 Denemedim ama Prime OS işe yarayabilir.
XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #3 Dengesiz Kokarca dedi: Denemedim ama Prime OS işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama açılmadı PUBG.
Dengesiz Kokarca dedi: Denemedim ama Prime OS işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama açılmadı PUBG.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #4 XjestoTR dedi: Denedim ama açılmadı PUBG. Genişletmek için tıkla... Windowstan Bluestacks diyeceğim ya da PUBG Lite aklıma başka çözüm gelmiyor.
XjestoTR dedi: Denedim ama açılmadı PUBG. Genişletmek için tıkla... Windowstan Bluestacks diyeceğim ya da PUBG Lite aklıma başka çözüm gelmiyor.
XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #5 Dengesiz Kokarca dedi: Windows'tan BlueStacks diyeceğim ya da PUBG Lite aklıma başka çözüm gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben zaten PUBG Lite deniyorum o olamzsada PUBG deniyorum ikisi de olmuyor bluestack kasıyor bende.
Dengesiz Kokarca dedi: Windows'tan BlueStacks diyeceğim ya da PUBG Lite aklıma başka çözüm gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben zaten PUBG Lite deniyorum o olamzsada PUBG deniyorum ikisi de olmuyor bluestack kasıyor bende.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2020 #6 Tencent Gaming Emülatör vardı. Onu indirip deneyin. Bluestacks üzerinden bende kasıyordu Tencent'in uygulamasını deneyince sorunsuz çalıştı.
Tencent Gaming Emülatör vardı. Onu indirip deneyin. Bluestacks üzerinden bende kasıyordu Tencent'in uygulamasını deneyince sorunsuz çalıştı.
XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #7 Geronix dedi: Tencent Gaming emülatör vardı. Onu indirip deneyin. BlueStacks üzerinden bende kasıyordu Tencent'in uygulamasını deneyince sorunsuz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Onda da kasıyor çıldırıyorum yahu.
Geronix dedi: Tencent Gaming emülatör vardı. Onu indirip deneyin. BlueStacks üzerinden bende kasıyordu Tencent'in uygulamasını deneyince sorunsuz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Onda da kasıyor çıldırıyorum yahu.
Ali Özaltın Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #8 Nox emilatör çok stabil çalışıyor.
U Unknown31 Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 83 27 Temmuz 2020 #9 GameLoop yükleyebilirsiniz. Genelde o kullanılıyor PUBG Mobile için. Yanlış bilmiyorsam zaten emülatör de PUBG'nin üreticisine ait diye biliyorum.
GameLoop yükleyebilirsiniz. Genelde o kullanılıyor PUBG Mobile için. Yanlış bilmiyorsam zaten emülatör de PUBG'nin üreticisine ait diye biliyorum.
XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #10 Ali Özaltın dedi: Nox emilatör çok stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim bu arada hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler herkese sağ olun. Unknown31 dedi: GameLoop yükleyebilirsiniz. Genelde o kullanılıyor PUBG Mobile için. Yanlış bilmiyorsam zaten emülatör de PUBG'nin üreticisine ait diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedimmmm.
Ali Özaltın dedi: Nox emilatör çok stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim bu arada hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler herkese sağ olun. Unknown31 dedi: GameLoop yükleyebilirsiniz. Genelde o kullanılıyor PUBG Mobile için. Yanlış bilmiyorsam zaten emülatör de PUBG'nin üreticisine ait diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedimmmm.