PUBG Mobile için hafif işletim sistemi tavsiyesi

Nasıl açabilirim sanallaştırmayı.

"Bilgisayar BIOS'una girin

Bilgisayarınızı çalıştırın veya yeniden başlatın

NOT: Birçok adım anakartınıza, işlemci türünüze, yonga setlerinize ve OEM'e bağlı olarak değişiklik gösterebilir. BIOS'a girmek için uygun adımlar için bilgisayarınızla birlikte gelen dokümanları inceleyin.

HP - Resimli örnek

BIOS'a girmek için bilgisayarınız yeniden başlarken Esc tuşuna birçok defa basın

BIOS Kurulumu için F10 tuşuna basın. (Ekrandaki yönergeleri takip edin)

Sistem Yapılandırması sekmesinde sağ ok tuşuna basın, Sanallaştırma Teknolojisi'ni seçin ve Enter tuşuna basın.

virt_bios.gif

Etkinleştir'i seçin ve Enter tuşuna basın.

Değişiklikleri kaydetmek ve yeniden yüklemek için F10 tuşuna basın, Evet'i seçin ve Enter tuşuna basın.

Belirtilen sistemlerde Sanallaştırma Teknolojisi'ni etkinleştirmek için lütfen uygun bağlantıları takip edin,

Dell

• BIOS Kurulumu başlangıcında F2 tuşuna basın.
  • Gelişmiş sekmesinde sağ oka basın, Sanallaştırma'yı seçin ve Enter tuşuna basın.
  • Etkinleştir'i seçin ve Enter tuşuna basın.
  • Değişiklikleri kaydetmek ve yeniden yükleyerek Windows'a dönmek için F10'a basın, Evet'i seçin ve Enter tuşuna basın.
Asus

• Gelişmiş sekmesinde sağ oka basın, Sanallaştırma Teknolojisi'ni seçin ve Enter tuşuna basın.
  • Değişiklikleri kaydetmek ve yeniden yükleyerek Windows'a dönmek için F10'a basın, Evet'i seçin ve Enter tuşuna basın.
Acer

• Sistem Yapılandırması sekmesinde sağ oka basın, Sanallaştırma Teknolojisi'ni seçin ve Enter tuşuna basın.
  • Değişiklikleri kaydetmek ve yeniden yükleyerek Windows'a dönmek için F10'a basın, Evet'i seçin ve Enter tuşuna basın."
kaynak: bluestacks

"bilgisayar BIOS'una girin

Bilgisayarınızı çalıştırın veya yeniden başlatın.

not: birçok adım anakartınıza, işlemci türünüze, yonga setlerinize ve OEM'e bağlı olarak değişiklik gösterebilir. BIOS'a girmek için uygun adımlar için bilgisayarınızla birlikte gelen dokümanları inceleyin.

HP - resimli örnek

BIOS'a girmek için bilgisayarınız yeniden başlarken ESC tuşuna birçok defa basın.

BIOS kurulumu için F10 tuşuna basın. (Ekrandaki yönergeleri takip edin)

Sistem yapılandırması sekmesinde sağ tamam tuşuna basın, sanallaştırma teknolojisi'ni seçin ve enter tuşuna basın.

virt_bios.gif

Etkinleştir'i seçin ve enter tuşuna basın.

Değişiklikleri kaydetmek ve yeniden yüklemek için F10 tuşuna basın, Evet'i seçin ve enter tuşuna basın.

Belirtilen sistemlerde sanallaştırma teknolojisi'ni etkinleştirmek için lütfen uygun bağlantıları takip edin,

Dell

• BIOS kurulumu başlangıcında F2 tuşuna basın.
  • Gelişmiş sekmesinde sağ oka basın, sanallaştırma'yı seçin ve enter tuşuna basın.
  • Etkinleştir'i seçin ve enter tuşuna basın.
  • Değişiklikleri kaydetmek ve yeniden yükleyerek Windows'a dönmek için F10'a basın, Evet'i seçin ve enter tuşuna basın.
ASUS

• Gelişmiş sekmesinde sağ oka basın, sanallaştırma teknolojisi'ni seçin ve enter tuşuna basın.
  • Değişiklikleri kaydetmek ve yeniden yükleyerek Windows'a dönmek için F10'a basın, Evet'i seçin ve enter tuşuna basın.
Acer

• Sistem yapılandırması sekmesinde sağ oka basın, sanallaştırma teknolojisi'ni seçin ve enter tuşuna basın.
  • Değişiklikleri kaydetmek ve yeniden yükleyerek Windows'a dönmek için F10'a basın, Evet'i seçin ve enter tuşuna basın."
Kaynak: BlueStacks.

Casper için var mı acaba?

Siz tam olarak PUBG 'nin hangi versiyonunu oynamak istiyorsunuz? Bu bahsettiğim işletim sistemi Pubg Mobile oynamak için. Stock Phoenix Os'a göre daha akıcı bir deneyim sunduğunu söylüyor herkes.

Siz tam olarak PUBG'nin hangi versiyonunu oynamak istiyorsunuz? Bu bahsettiğim işletim sistemi PUBG Mobile oynamak için. Stock Phoenix OS'a göre daha akıcı bir deneyim sunduğunu söylüyor herkes.

Mobile ama emulatorde kasıyor phonix OS tada açılmıyor bende başka işletim sistemi arıyorum PUBG açmak için.

Ben remix OS gibi bir şey arıyorum.
Bu arada remix OS'ta hata verip PUBG açılmıyor VPN kullanınca açılıyor diyorlar denedim olmadı bende hiçbir sorun çıkartmayan PUBG Mobile açacak remix OS gibi bir işletim sistemi arıyorum olay bundan ibaret var mı öyle bildiğiniz ya da remix OS'ta başka bir şey yapsam PUBG Mobile açılırmı ya da Lite'ı.

Eğer Phoenix Os açmadıysa işlemcinizin SSE4.1 ve SSE4.2 Desteği yoktur. Eğer Öyleyse emilatör dışında bir alternatifiniz kalmıyor o da Pubg Mobile'ı bu makinada akıcı oynamanızı çok zorlaştırıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı