U Unknown31 Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 83 27 Temmuz 2020 #11 Aklıma buradakiler harici gelen emülatör olarak memu var ancak ne kadar stabil onu bilmiyorum denemedim istersen deneyebilirsin.
Aklıma buradakiler harici gelen emülatör olarak memu var ancak ne kadar stabil onu bilmiyorum denemedim istersen deneyebilirsin.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2020 #12 Sisteminiz ne? Bu kadar şeye rağmen halen kasıyorsa bir ilginçlik vardır.
XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #13 Geronix dedi: Sisteminiz ne? Bu kadar şeye rağmen halen kasıyorsa bir ilginçlik vardır. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM Intel Core Duo 1.60 GHz HD Graphics 4000.
Geronix dedi: Sisteminiz ne? Bu kadar şeye rağmen halen kasıyorsa bir ilginçlik vardır. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM Intel Core Duo 1.60 GHz HD Graphics 4000.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 27 Temmuz 2020 #14 PhoenixOS.
XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #15 Unknown31 dedi: Aklıma buradakiler harici gelen emülatör olarak memu var ancak ne kadar stabil onu bilmiyorum denemedim istersen deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiç stabil değil o çokkk kötüü. Exinie dedi: Phoenixos. Genişletmek için tıkla... Denendi.
Unknown31 dedi: Aklıma buradakiler harici gelen emülatör olarak memu var ancak ne kadar stabil onu bilmiyorum denemedim istersen deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiç stabil değil o çokkk kötüü. Exinie dedi: Phoenixos. Genişletmek için tıkla... Denendi.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2020 #16 XjestoTR dedi: 4 GB RAM Intel Core Duo 1.60 GHz HD Graphics 4000. Genişletmek için tıkla... Açması gerek. Benim bundan azıcık daha iyi bir sistemim vardı neredeyse aynı özellikte ama donma yapmıyordu.
XjestoTR dedi: 4 GB RAM Intel Core Duo 1.60 GHz HD Graphics 4000. Genişletmek için tıkla... Açması gerek. Benim bundan azıcık daha iyi bir sistemim vardı neredeyse aynı özellikte ama donma yapmıyordu.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 27 Temmuz 2020 #17 XjestoTR dedi: Ben zaten PUBG Lite deniyorum o olamzsada PUBG deniyorum ikisi de olmuyor bluestack kasıyor bende. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı açtınız mı? Bios'tan sanallaştırmayı açınca bluestackte gözle görülür bir hızlanma oluyor.
XjestoTR dedi: Ben zaten PUBG Lite deniyorum o olamzsada PUBG deniyorum ikisi de olmuyor bluestack kasıyor bende. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı açtınız mı? Bios'tan sanallaştırmayı açınca bluestackte gözle görülür bir hızlanma oluyor.
XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #18 319361 dedi: Sanallaştırmayı açtınız mı? BIOS'tan sanallaştırmayı açınca bluestackte gözle görülür bir hızlanma oluyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım açmıştım ama söylerseniz iyi olur bir de kaç FPS artıyor acaba?
319361 dedi: Sanallaştırmayı açtınız mı? BIOS'tan sanallaştırmayı açınca bluestackte gözle görülür bir hızlanma oluyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım açmıştım ama söylerseniz iyi olur bir de kaç FPS artıyor acaba?
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 27 Temmuz 2020 #19 XjestoTR dedi: Sanırım açmıştım ama söylerseniz iyi olur bir de kaç FPS artıyor acaba? Genişletmek için tıkla... FPS'e bakmamıştım fakat bluestacks sanallaştırmayı açmadan aşırı yavaş. Son nesil sisteme sahip olmama rağmen diyorum bunu.
XjestoTR dedi: Sanırım açmıştım ama söylerseniz iyi olur bir de kaç FPS artıyor acaba? Genişletmek için tıkla... FPS'e bakmamıştım fakat bluestacks sanallaştırmayı açmadan aşırı yavaş. Son nesil sisteme sahip olmama rağmen diyorum bunu.
XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #20 319361 dedi: FPS'e bakmamıştım fakat BlueStacks sanallaştırmayı açmadan aşırı yavaş. Son nesil sisteme sahip olmama rağmen diyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim sanallaştırmayı.
319361 dedi: FPS'e bakmamıştım fakat BlueStacks sanallaştırmayı açmadan aşırı yavaş. Son nesil sisteme sahip olmama rağmen diyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim sanallaştırmayı.