PUBG Mobile kasmadan oynatacak bir sistem önerisi

3 tane sıfır ROG Strix RX570 kullandım. Hepsi arızalıydı. Benim şansım mı bilemiyorum. Şahsen almanızı tavsiye etmem.
arkadaşın attığı siteden kendime bir sistem topladım bu aydan sonra almayı düşünüyorum sistemin fiyatı 4.150 tl sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Anakart: Asus B450M Dragon Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Anakart
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X Soket AM4 İşlemci
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ RX 590 8G G5 8GB GDDR5 Gaming Ekran Kartı
Ram: Adata XPG Spectrix D41 Tuf Gaming RGB 16GB (2x8GB)
Ssd: Adata SU630 480GB SSD Disk
Kasa: GamePower Wraith 4x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar 500W + 80

Kasanızın güç kaynağını degiştirmenizi öneririm. Daha kaliteli markalara yönelebilirsiniz. (Corsair, FSP, Thermaltake gibi)

RAM'lerin tungsten grisi modeli bende var, memnunum. Problem yaşayacağınızı sanmam.

Bir de @Recep Baltaş Sapphire ve Zotac modellerini önermiyor diye hatırlıyorum. En çok sorun yaşanan modellermiş galiba.

Ben eski laptop'ımda GT650M ekran kartıyla sorunsuz PUBG Mobile oynuyordum. Yanlış anlamadıysam emülatör kurup oynayacaksınız değil mi. Kısacası sadece bu oyunu oynayacaksanız üst düzey bir şey toplamanıza gerek yok. Ben Ryzen 1600 ve MSI Armor RX 570 ile ultra PUBG oynuyorum 65-70 FPS'de.

Ben eski laptop'ımda GT650M ekran kartıyla sorunsuz PUBG Mobile oynuyordum. Yanlış anlamadıysam emülatör kurup oynayacaksınız değil mi. Kısacası sadece bu oyunu oynayacaksanız üst düzey bir şey toplamanıza gerek yok. Ben Ryzen 1600 ve MSI Armor RX 570 ile ultra PUBG oynuyorum 65-70 FPS'de.
doğrudur üstadım emulatorde oynayacağım ben oynarken kasma vs seven biri değilim kıl oluyorum dedim almışken sağlam bir sistem olsun keyif alabileyim
Kasanızın güç kaynağını degiştirmenizi öneririm. Daha kaliteli markalara yönelebilirsiniz. (Corsair, FSP, Thermaltake gibi)

RAM'lerin tungsten grisi modeli bende var, memnunum. Problem yaşayacağınızı sanmam.

Bir de @Recep Baltaş Sapphire ve Zotac modellerini önermiyor diye hatırlıyorum. En çok sorun yaşanan modellermiş galiba.
sistem normalde bir tık daha düşüktü ben parçaları değiştim 4150 tl tutuyor kasayı değişmem zor gibi ama kullanan arkadaşlar memnun olduklarını söylüyorlar ekran kartı hakkında hiç bir bilgim yok 8gb hafızası olması beni cezbetti diyebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı