PUBG Mobile kaybolan hatta kaldı

çok havalıyım

Femtopat
Daha fazla  
PUBG hesabım mail ve telefona bağlıydı mail kısmından giriş yapıyorum her şey doğru sonrasında benden telefon numarası onayı istiyor ama ben yeni numaraya geçtiğim için o numaranın kayıtlı olduğu hattı saklamıştım ve şu an bulamıyorum yani erişimim yok. PUBG destek ekibine mail attım ve böyle bir dönüş yaptılar. Giriş yapamadığım hesabın bilgilerini nasıl değiştirebilirim ki? Galiba tek yol hat yenileme ama sadece bir doğrulama için o kadar uğraşmak ve para vermek istemiyorum. Giriş yaparken bulmaca kısmı aşırı saçma olduğu için 2-3 sefer yanlış yaptım acaba o yüzden mi şüpheli hareket diyor. Arkadaşım farklı bir şehirden denedi IP'den dolayı falan girişi engellemiştir diye düşündüm ama komple hesap sıkıntıda galiba. Biraz süre geçtikten sonra telefon numarası değişikliği talep edersem kabul ederler mi acaba? Ya da hat yenileme yapmadan hesabıma nasıl ulaşabilirim?
Yakın zamanda tekrar girmeye çalıştım ama olmadı.
Destek ekibine yazacaktım ama uzun süre kullanmadığım cihaz olduğu için izin vermediler.

Hocam kaybettiyseniz eğer en kolay yöntem baka bir operatör şubesine giderek (BİM bile olur) geçiş yapmanız. Böylece elinizde 0 hat olur para da vermemiş olursunuz sadece 15 dakikalık bir uğraş gerekiyor.

Hocam kaybettiyseniz eğer en kolay yöntem baka bir operatör şubesine giderek (BİM bile olur) geçiş yapmanız. Böylece elinizde 0 hat olur para da vermemiş olursunuz sadece 15 dakikalık bir uğraş gerekiyor.

Hocam ne hat ne de numaraya erişimim var direkt gidip değiştiriyorum dediğimde ne tarz bilgiler isteyecekler çünkü hat benim üstümde değil.

Hat kimin üstüneyse onunla gidip (örneğin Turkcell bayisine) numarayı ve kimliği verdikten sonra 5 dakika içinde devir işleminiz sadece birkaç imza ile yapılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı