Umutik136 Yoctopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Oyuna herhangi bir hesaptan giriyorum, guesten girmeye çalıştığımda sunucu doğrulama hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
Oyuna herhangi bir hesaptan giriyorum, guesten girmeye çalıştığımda sunucu doğrulama hatası alıyorum.
ScarlettJohansson Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 942 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 3050 Tİ 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 19 Nisan 2023 #2 Umutik136 dedi: Oyuna herhangi bir hesaptan giriyorum, guesten girmeye çalıştığımda sunucu doğrulama hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun kapatılacak diye bir söylenti duydum. Önbelleği temizleyin ya da tamir et bölümünü kullanın. Artı 0 Eksi
Umutik136 dedi: Oyuna herhangi bir hesaptan giriyorum, guesten girmeye çalıştığımda sunucu doğrulama hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun kapatılacak diye bir söylenti duydum. Önbelleği temizleyin ya da tamir et bölümünü kullanın.