PUBG Mobile Lite Simulator limit hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
6
Daha fazla  
PUBG Mobile Lite'a bugün güncelleme yaptım aşağıdaki fotoğraftaki hatayı aldım. Ne denesem olmadı? Bu hatayı çözebilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Emulatör: Memu.
Not: Düne kadar hiç sıkıntı yoktu sıkıntı yeni güncelleme ile başladı.
Not2: Google Play üzerinden giriş yapıyorum.
Ekran fotosu:

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    377,6 KB · Görüntüleme: 691
PUBG Mobile Lite'a bugün güncelleme yaptım aşağıdaki fotoğraftaki hatayı aldım. Ne denesem olmadı? Bu hatayı çözebilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Ekran fotosu:
Server yoğun olabilir.🙂

Ekran fotosu:
son güncelemeden sonra pubg mobile lite ekipi emülötörden oynuyanlara ban getridi sebebi daha emülatöre çıkmamsı geniş ekrandan oynadıkları için adamları görmesi çok kolay oluyodu büyük ihtimal emölatöre çıkana kadar oynuyamayacaz

Son güncelemeden sonra PUBG Mobile Lite ekipi emülötörden oynuyanlara ban getridi sebebi daha emülatöre çıkmamsı geniş ekrandan oynadıkları için adamları görmesi çok kolay oluyordu büyük ihtimal emölatöre çıkana kadar oynuyamayacaz.

Konu bayağı eskiden açmıştım bu arada neyse ben şu an MEmu playden oynuyorum emülatörden sende kurmak istiyorsan anlatırım nasıl kuracağını ben şu an oynuyorum bir problem yok. Ayrıca emülatörden oynuyana ban falan yok çünkü oyunun emülatör desteği olmadığı için algılamıyor emülatörü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı