PUBG Mobile maç bulamıyor

3. şahıs, 1. şahıs ayarlarını, takım sayısını ve harita seçeneklerini değiştirerek denedin mi peki?
Harita hepsini seçtim, tek tek seçtim, takımlı tekli denedim yok, kalıyor öyle bir başına.

Bilmiyordum, öğrenmiş oldum teşekkürler 🙂 2-3 sene önce kısa süreliğine oynamıştım. Bluestacks diye de bir emülatör var, onu da deneyebilirsiniz.
O hiç çalışmıyor:) Şimdi Gameloop'u tamamen siliyorum bakalım, tekrar yüklemeyi deneyeceğim.

Son durum nedir?
Emülatörü ve oyunu sıfırladım, dil ayarlarını değiştirdim ama işe yaramadı. Raporlama kısmından rapor ettim maçlara girilemiyor iki gündür ve dil kısıtlamasını kaldırdım diye. Umarım bir düzenleme veya düzeltme getirirler. Başka deneyeceğim bir şey kalmadı çünkü.

Emülatörü ve oyunu sıfırladım, dil ayarlarını değiştirdim ama işe yaramadı. Raporlama kısmından rapor ettim maçlara girilemiyor iki gündür ve dil kısıtlamasını kaldırdım diye. Umarım bir düzenleme veya düzeltme getirirler. Başka deneyeceğim bir şey kalmadı çünkü.

Noxplayer emülator var onla deneyebilirsin istersen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı