PUBG Mobile mikrofon çalışmama sorunu

• Konuyu başlatan 39896
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 113.766

39896

Megapat
Makaleler
8
Note 5 telefonum var PUBG'ye giriyorum. Arkadaşı lobiye çağırıyorum ve mikrofonu açıyorum lobide mikrofon çalışıyor. Fakat oyuna girdiğim zaman mikrofon çalışmıyor. Mikrofonu ayarlardan açıp kapatıyorum kulaklık takıp çıkarıyorum çalışmıyor. Ne yapabilirim? Bu sorunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selam arkadaşlar. Mesaj yazılalı 1 haftanın üzerinde olmuş fakat halledilmediyse çözüm yolu olarak; oyundayken telefonunuzda bulunan çoklu sekme tuşuna (samsung'da solda bulunan tuş) iki kere basarsanız sorununuz düzelecektir. Tabii mikrofon tikli halde bulunmalıdır. İyi forumlar...
Ayni sorun bende de var. Arada duzeliyor ama gene oluyor. Telefonu bastan falan baslatiyorum bakalim ne olucak. Buyuk ihtimal ayni sorun cogu kiside var.

Aynı sorun vardı, oyunu açıyorsun maşa girmeden önce ayarlardan Hoparlör ve Mikrofon Seçeneklerine Tik koyuyor ikiside tikli olarak ayarlardan ayrılıyorsun, daha sonra maça giriş yaptığınzda düzelmiş oluyor.
Ayrıca bu çözümü uygulamadan önce oyun verilerini uygulama yöneticisinden temizlemiştim.

Düzelene kadar discord kullanabilirsiniz. Gayet iş görür.

Bir sürü şey denedim olmadı silip tekrar yükledim, şu an bende sıkıntısız çalışıyor.

Selam arkadaşlar. Mesaj yazılalı 1 haftanın üzerinde olmuş fakat halledilmediyse çözüm yolu olarak; oyundayken telefonunuzda bulunan çoklu sekme tuşuna (samsung'da solda bulunan tuş) iki kere basarsanız sorununuz düzelecektir. Tabii mikrofon tikli halde bulunmalıdır. İyi forumlar...

Çözüm
iPhone 7 Plus var bende Pubg mobile giriyorum ama Bluetooth kulaklıktan sesim gitmiyor normalde çalışıyor oyunda çalışmıyor. Ne yaptımsa olmadı düzeltemedim iPhone temsilcileri ile iletişime geçtim yok pubg destekle ile iletişime geçtim yok 2 tane Bluetooth kulaklık aldım boşa bi bilgisi olan var mı ?

Kardeşim selamun aleyküm aynı sorun ile karşılaşıyorum şuan mikrofon her yerde her türlü çalışıyor ama Pubg de çalışmıyor.
Kablolu Kulaklık da çalışıyor aynı zaman da , sadece AirPods da alıyorum bu hatayı. Çözüm bulduysan bana da bi yardımcı olur musun kafayı yedim iki gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…