PUBG Mobile mikrofon çalışmama sorunu

• Konuyu başlatan 39896
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 113.762

39896

Megapat
Makaleler
8
Note 5 telefonum var PUBG'ye giriyorum. Arkadaşı lobiye çağırıyorum ve mikrofonu açıyorum lobide mikrofon çalışıyor. Fakat oyuna girdiğim zaman mikrofon çalışmıyor. Mikrofonu ayarlardan açıp kapatıyorum kulaklık takıp çıkarıyorum çalışmıyor. Ne yapabilirim? Bu sorunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selam arkadaşlar. Mesaj yazılalı 1 haftanın üzerinde olmuş fakat halledilmediyse çözüm yolu olarak; oyundayken telefonunuzda bulunan çoklu sekme tuşuna (samsung'da solda bulunan tuş) iki kere basarsanız sorununuz düzelecektir. Tabii mikrofon tikli halde bulunmalıdır. İyi forumlar...
Saçma gelebilir ama ben o zaman @ozeec adlı arkadaşın önerisini deneyip çözmüştüm.

Estağfurullah kardeşim önerisi neydi ben göremiyorum da şuan profili boş görünüyor
Estağfurullah kardeşim önerisi neydi ben göremiyorum da şuan profili boş görünüyor
Bide bunu Pubg içinde yapıyor sadece AirPods da diğer türlü bi sıkıntı yok
Apple için bi çözüm var mı bu konuda peki

Son düzenleme:
sorunu bende yaşamaktayım çözüm bulduysanız yardımcı olablir misiniz ?

Benim ayarlarda mikrofon yok pubga giriyorum mikrofon yok başta vardı şimdi yok sesim gitmiyor mikrofona basıyorum lütfen bekleyin yazıyor lütfen bilen İnstagram dan yazsın feratkayaa instagramım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…