PUBG Mobile Nasıl 90 FPS Olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdaki video da link var indirin sonra bana güncelleme ile 90FPS yazısı geldi size güncelleme ne sürede gelir bilmiyorum ama illaki gelir ama dikkat etmeniz gereken bir konu videoyu izleyin İngilizce yapmanız lazım Çin ce olarak gelir 2. dakika ile 8. dakikaya kadar izlerseniz anlarsınız zaten.

Hesap ban riski falan yok değil mi?

Oyun şu an da Max. 60FPS oynanabiliyor.

Aslında öyle değil oyunum beta sürümünü indirmesini gerekiyor bu da çok kolay hiçbir değişiklik olmuyor sadece GameLoop'u silip farklı bir GameLoop'u indirmesi gerekiyor.

Adım 1: Eski GameLoop'u kaldır.

Adım 2: Verdiğim linkteki GameLoop'u indir.

Adım 3: İndirdikten sonra PUBG Mobile'i indir.

Adım 4: MSI Afterburner veya GameLoop'un FPS göstericisini aktifleştir 90FPS olduğunu öyle anlarsın.

Adım 5: PUBG Mobile'a ilk basışında yani GameLoop'u kurduktan hemen sonra GameLoop'un ayarlarına gir (tekrar ediyorum oyun açılırken) oradan istediğin ayarları yap ve 90 FPS'yi seç ardından kaydete bas.

(Bu arada gueste falan basma kendi hesabın ne ise onu gir)

Adım 6: Oyun açıldığı anda hiçbir şey ile uğraşma grafik ayarlarına gir Extreme yani aşırı seçeneğini seç (geriye kalan grafik ayarları sana kalmış)

Adım 7: Grafik ayarlarını seçtikten sonra kaydete bas ve grafik ayarlarında biraz bekle oyunun seni atması gerekiyor atmaz ise korkma oyunu kapat ve tekrar aç tekrar grafik ayarlarına gir ve bekle (bu arada FPS'ye dikkatli bak)
Eğer tekrar 90FPS olmaz ise tekrar oyunu kapat aç elinde sonunda oluyor ve fazla uğraştırmıyor.

(Bu arada oyun 90 FPS değil 84 FPS olarak çalışıyor dert değil 60 FPS ile arasında dağlar kadar fark var)

Önemli uyarı : 90 FPS olduktan sonra grafik ayarlarından hiçbirini değiştiremezsin madde 6'da yapman gerekiyor eğer 90 FPS olduktan sonra grafik ayarlarından birini değiştirir isen motoru tamamıyla silip tüm işlemi tekrar yapman gerekiyor.

Eğer yapamaz isen bana yanıt at cevap vereceğim iyi günler.

Oyun şu an da Max. 60FPS oynanabiliyor.
Hesap ban riski falan yok değil mi?
Ban ile hiçbir alakası yok ben orjinal hesabında oynuyorum

Ee aynısı bende anlattım önceki mesajlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…