PUBG Mobile PC'ye nasıl indirilir?

whisper21

Hectopat
Arkadaşlar bu konuda acemiyim oyuna yeni başlayacağım nasıl oynayabilirim? Hiç anlamıyorum emülatör olarak Blue stacks kullanıyorum ban olayı falan varmış hiç bilgim yok. En rahat nasıl oynayabilirim? Ban yemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam indirsin MEmu'yu ben sadece öneride bulundu MEmu'da oynasın GameLoop'ta oynasın hangisi daha iyiyse onu kullansın bir de bu MEmu sitesinden herkes birbirini kötüler bu tür konularda.

Çok fena kastı ekran acılmıyor. Yükleme ayarları dedi yükle dedim ayar yapmadan şu an program açık PUBG yüzde 3 kuruluyor böyle kasacaksa iptal mı edeyim kaldırayim mi?

Game loop.
FPS sınırlamasını nasıl kaldıracağım en fazla 90 FPS oluyor galiba. Bir de en iyi ping ayarları nasıldır Asya Avrupa'yı mı seççem?
PUBG'da olmaz Tencent Games keni motive etmiş optimazoyn etmiş FPS sınırlamasını kaldır sorun olmaz.

Neye?

Mailimi gireceğim @ işareti yapılmıyor dil Türkçe seçtiğim halde. Ve gizlilik anlaşması nı otomatik seçmişti ben kullanıcı anlaşmasına da tik koydum bir de girişte tümünü kabul et dedim avatar anlaşmasına. Doğru mu?

Son düzenleme:
Game loop.
FPS sınırlamasını nasıl kaldıracağım en fazla 90 FPS oluyor galiba. Bir de en iyi ping ayarları nasıldır Asya Avrupa'yı mı seççem?

Mailimi gireceğim @ işareti yapılmıyor dil Türkçe seçtiğim halde. Ve gizlilik anlaşması nı otomatik seçmişti ben kullanıcı anlaşmasına da tik koydum bir de girişte tümünü kabul et dedim avatar anlaşmasına. Doğru mu?

@İşaretini Google yaz kopyala yapıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı