PUBG Mobile Ses Sorunu

egecam_17

Decapat
Emülatörden PUBG Mobile oynerken, kulaklığın ses kablosu oynayınca ses gidiyor ve kablo yerine getirdiğimde bir daha gelmiyor, emülatörü kapatıp açmam gerekiyor. Sizce sebebi ne?
Ses bilgisayarda geldi gözüküyor, ama emülatörü kapatıp açıpmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Emülatörden PUBG Mobile oynerken, kulaklığın ses kablosu oynayınca ses gidiyor ve kablo yerine getirdiğimde bir daha gelmiyor, emülatörü kapatıp açmam gerekiyor. Sizce sebebi ne?
Bu sorunu bende yaşıyorum. Ses sürücünün kendi yazılımını kurman gerek. Microsoftun kendi yazılımında bu sorumu yaşıyorum. Fakat Conexant yazılımını kurunca düzeliyor.

Bende daha farklı bir ses sorunu var emülatör oyuncusu olarak ayarlardan ses bölümünde aşırı yüksek ses ayarını aktifleştirilemiyor oyuna girdiğimde onu seçtiğimde kaynak paketi indirmeniz gerek diyor ama indirmede öyle bir kaynak paketi yok

Sanırım emülatör kaynaklı sorun o bende aynısı COD Mobile ve PUBG Mobilede yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı