PUBG Mobile Tencent Emulator "Driver genius güncel değil" Hatası

AlperVR

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Her şey var
Windows'umu güncellediğimden beri farklı farklı hatalar alıyorum. PUBG Mobile Tencent Emulator'e giriş yapınca "Driver genius güncel değil" hatası alıyorum. Nvidia'nın sitesini girip ekran kartımın son sürümünü indirip kurdum, ona rağmen hala aynı hatayı alıyorum. Bunun çözümü nedir?

Eskiden Gameloop yoktu o zamanlar bulmuştum bu çözümü ekran kartını güncellemeyi dene.
Güncelledim Fakat Hala Aynı Sorun Var Gameloopu İndirdiğimde Pubg Yüklüyorum Ancak Oyun Acılırken 100 de 25 E Gelip Direk Atıyor Benı Ve Hala Çözüm Bulamadım
Çok basit aslında kısayola sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyoruz sonra programın Exe'sini bulup sağ tıklayıp özellikler diyoruz yukarıdan uyumluluk sekmesine girip kutucuğa tıklıyoruz böylece uyumluluku seçebiliyoruz ardından kendi Windows versiyonunu ya da diğer sürümleri deneye deneye çözüm bulursunuz.

Hangı Kısayola Sağ Tıklıyoruz Yardımcı Olur musun
Kanka Tamam Sonunda Sorunu Buldum

Son düzenleme:
Ekran kartımın güncel olmasına rağmen güncelleyin diyor anlamadım. Bir uygulama indirdi orada da 70 güncel uygulama diyordu (yazılım) ne yapmam gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı