Çözüldü PUBG Mobile UAC Sanallaştırması 'İzin verilmiyor' Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yosef

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen buna benzer bir konu açtım. Tencent Gaming Buddy için BIOS'tan Virtualization (Sanallaştırma) aktif ettim. Fakat PUBG'yi açtığımda Görev Yöneticisi'nde UAC Sanallaştırması 'İzin verilmiyor.' diyor. Bunun etkin olması gerekmez mi ?
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu farklı yolla çözdüm hocam ben UAC ile falan alakası yoktu. Benim işlemcim oyunda 2300 MHz'de çalışıyormuş. Ben throotlestop diye bir program ile Gaming moduna aldığım zaman 4000 MHz'de (son hızında yani Turbo Boost açık halde) çalışmaya başladı ve sorun düzelmiş oldu. Şimdi gram kasmadan akıcı şekilde oynayabilirim.

Haliyle işlemci daha fazla ısınıyor fakat değer yani sorun çözüldü.

Quick CPU ile de aynısını yapabilirsin indirdikten sonra gelen indekslerin tamamını %100 yap işlemci her zaman %100'ünü kullanacaktır bu da sana oyunlarda daha hızlı doku yüklemesi ve daha güzel render mesafesi sağlayabilir en azından Tencent PUBG Mobile gibi özürlü oyunlarda bu dediğim şey geçerli fakat şu var işlemci bu şekilde hiçbir zaman soğumaz düşük değerleri göremezsiniz yani PUBG Mobile'da değerler normaldir çünkü oyun işlemcinin siz elle ayarlamadktan sonra sadece %30 %40'ını kulkanıyor ekran kartının da aynı şekilde.
Merhabalar, konu hakkında gelişme var mı acaba? Yapabildiniz mi UAC Sanallaştırmayı? Ben de BIOS'dan aktif ettim ama task manager'de "İzin verilmiyor" diyor.

Hayır arkadaşlar, çözemediğim için oyunu silmek zorunda kaldım. Oynanmıyordu. Lakin şimdi oyun motoru daha çok geliştiğinden optimizasyonuda daha iyidir. Eğer yine sıkıntılıysa sizde Windows 7'ye geçmeyi deneyin. En stabil çalışan Windowstur. Eğer Win 10'da kalmak istiyorsanız,şuanda kullandığım 1703 sürümünü şiddetle tavsiye ediyorum. Hemen hemen Win 7 ile aynı değerlere sahip. 1703 sürümünü kurduktan sonra Windows Updateyi kapatmanız ve sürücülerinizi el ile yüklemeniz gerekiyor.

Hayır arkadaşlar, çözemediğim için oyunu silmek zorunda kaldım. Oynanmıyordu. Lakin şimdi oyun motoru daha çok geliştiğinden optimizasyonuda daha iyidir. Eğer yine sıkıntılıysa sizde Windows 7'ye geçmeyi deneyin. En stabil çalışan Windowstur. Eğer Win 10'da kalmak istiyorsanız,şuanda kullandığım 1703 sürümünü şiddetle tavsiye ediyorum. Hemen hemen Win 7 ile aynı değerlere sahip. 1703 sürümünü kurduktan sonra Windows Updateyi kapatmanız ve sürücülerinizi el ile yüklemeniz gerekiyor.
Sorunu farklı yolla çözdüm hocam ben UAC ile falan alakası yoktu. Benim işlemcim oyunda 2300 mhz de çalışıyormuş. Ben throotlestop diye bir program ile gaming moduna aldığım zaman 4000 mhz de (son hızında yani turbo boost açık halde) çalışmaya başladı ve sorun düzelmiş oldu. Şimdi gram kasmadan akıcı şekilde oynayabilirim.

Sorunu farklı yolla çözdüm hocam ben UAC ile falan alakası yoktu. Benim işlemcim oyunda 2300 MHz'de çalışıyormuş. Ben throotlestop diye bir program ile Gaming moduna aldığım zaman 4000 MHz'de (son hızında yani Turbo Boost açık halde) çalışmaya başladı ve sorun düzelmiş oldu. Şimdi gram kasmadan akıcı şekilde oynayabilirim.

Quick CPU ile de aynısını yapabilirsin indirdikten sonra gelen indekslerin tamamını %100 yap işlemci her zaman %100'ünü kullanacaktır bu da sana oyunlarda daha hızlı doku yüklemesi ve daha güzel render mesafesi sağlayabilir en azından Tencent PUBG Mobile gibi özürlü oyunlarda bu dediğim şey geçerli fakat şu var işlemci bu şekilde hiçbir zaman soğumaz düşük değerleri göremezsiniz yani PUBG Mobile'da değerler normaldir çünkü oyun işlemcinin siz elle ayarlamadktan sonra sadece %30 %40'ını kulkanıyor ekran kartının da aynı şekilde.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı