PUBG Mobile Uc Alma

emretok

Centipat
Uzun zamandır PUBG Mobile uc almak için araştırmalar yapıyorum. Büyük sitelerdeki fiyatlar malum çok pahalı. Ben de bir reklama denk geldikten sonra araştırmalarda bulundum ve iki seçenek arasında kaldım. Sizce hangisinden alışveriş yapmalıyım?
1. Sitemiz burası %30 İndirimli PUBG Mobile UC - EpinEvreni Ucuz Epin Satış Sitesi canlı destekle falan konuştum güvenilir olduklarını iddia ediyorlar. Araştırdım haklarında şikayet falan yok, forumdan da memnun olanlar var.
2. Seçenek ise bir Instagram hesabı pubgmoblecaddesi isimleri. Siteleri var mı bilmiyorum fakat 179K takipçileri var, o beni cezbetti. Sizce hangisinden alışveriş yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası PUBG Mobile gibi bir oyuna para yatırma fikri bence saçma. Şöyle izah edeyim; oyunun yapımcıları hile ile mücadele ettiklerini (ki sözde) dile getiriyorlar ancak hile azalışıdan hemen sonra yeni hileleri ile tekrar bir kazan kazan içerisindeler. Kaldı ki hilecilerin egosunu tatmin etmek için para vermek de bana makul gelmiyor. Diğer bir faktör ise oyunun modlarının artık oyunu kendi özünden çıkardığı ve birçok Bug'un 4 yıldır düzeltilmediği/düzeltilemediği görülmektedir. Son tüketiciyi düşünmeyen şirkete para kazandırmak çok mantıksız.
-Uc vb. satışı yapan bahsettiğiniz sitelerin birçoğu da kredi kartı dolandırıcılığı/pishing vb. eylemlerde bulunmakta. Açıkçası dandik bir oyuna uc alarak para kazandıracağım derken kendinizi zararda bulabilirsiniz. Çünkü Uc'yi satanların bazıları hile ile uc tdarik yolunu seçiyor. Ban riskiniz bile mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı