PUBG Mobile ve PUBG Lite için Quad Core Q9300 uygun mudur?

İşletim sistemi
Windows 7

Yilmaz777

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin değilim. Şu an ki sistemim şu.

İşlemci: Intel Pentium 4 HT 540 3.2GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5550 2 GB
RAM: 2.5 GB

Arkadaşlar PUBG Mobile ve PUBG Lite oynamak için Quad Core Q9300 almak istiyorum. Benim işlemcim tek çekirdekli olduğu için oyunlarda sorun yaşıyorum. Bu 2 oyunu oynamak için işlemcimi Q9300 ile değiştirmek yeterli olur mu? Ekran kartının bu 2 oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin değilim. Şu an ki sistemim şu.

İşlemci: Intel Pentium 4 HT 540 3.2GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5550 2 GB
RAM: 2.5 GB

Arkadaşlar PUBG Mobile ve PUBG Lite oynamak için Quad Core Q9300 almak istiyorum. Benim işlemcim tek çekirdekli olduğu için oyunlarda sorun yaşıyorum. Bu 2 oyunu oynamak için işlemcimi Q9300 ile değiştirmek yeterli olur mu? Ekran kartının bu 2 oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum.
Ekran kartı ve işlemci PUBG Lite için yeterli aslında ama RAM işi bozuyor. PUBG Mobile için de aynı şeyler geçerli.

İşlemci: Intel Pentium 4 HT 540 3.2GHz.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5550 2 GB.
RAM: 2.5 GB.

RAM'i 4 veya 8 yaparsanız rahatlıkla PUBG Lite oynayabilirsiniz fakat PUBG Mobile için aynı şeyler geçerli değil. PUBG Mobile emülatör üzerinden oynandığı için çok iyi sistemlerde bile düşük FPS verebiliyor.

RAM'i 4 veya 8 yaparsanız rahatlıkla PUBG Lite oynayabilirsiniz fakat PUBG Mobile için aynı şeyler geçerli değil. PUBG Mobile emülatör üzerinden oynandığı için çok iyi sistemlerde bile düşük FPS verebiliyor.
Beki bu sisteme Prime OS kursam oynanabilirmi Pubg Mobile? Prime OS hakkında bilgin varmı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı