RaveN Tattoo
Megapat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Selamlar, yakın zamanda yeni bir bilgisayar topladım. Yeni bilgisayarımda hiç olmadığı kadar akıcı oynuyorum. Eski bilgisayarımda da akıcı oynuyordum aslında sadece oyun girişlerinde falan takılmalar oluyordu. Eski bilgisayarımı eşime verdim. O oynayacak. Yeni monitörde almıştım, hatta yeni monitör gelene kadar 15 yıllık eski kare monitörüm ile oynuyordu ve hiç sorun yoktu. Yeni monitörü taktım ve ne göreyim, oyun sürekli böyle anlık yavaşlıyor gibi değişik bir takılma yaşıyor. Bilgisayardan HDR özelliğini kapattığımda bu sorun geçti fakat bu sorunun yerini anlık takılmalar aldı. Oyun veya emülatörün ayarları ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü her türlü ayarları tek tek denedim.
Takılma yapan bilgisayarım;
Ekran kartı: GTX 1080.
İşlemci: i7 7700K.
RAM: 32 GB 3000 MHz.
Monitör: 4K.
Eskiden takılma yapmadığında monitör değişikti fakat oda 4K bir monitör idi. Hatta şu anda yeni bilgisayarımda da o monitörü kullanıyorum sorun yok. Düşünüyorum bir oyunun kasmasının monitör ile ne alakası var fakat bulamıyorum.
Varsa çözümü olan yardımcı olursa çok sevinirim, kolay gelsin.
Takılma yapan bilgisayarım;
Ekran kartı: GTX 1080.
İşlemci: i7 7700K.
RAM: 32 GB 3000 MHz.
Monitör: 4K.
Eskiden takılma yapmadığında monitör değişikti fakat oda 4K bir monitör idi. Hatta şu anda yeni bilgisayarımda da o monitörü kullanıyorum sorun yok. Düşünüyorum bir oyunun kasmasının monitör ile ne alakası var fakat bulamıyorum.
Varsa çözümü olan yardımcı olursa çok sevinirim, kolay gelsin.