PUBG Mobile'a para yatırılır mı?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Normalde hesabımı satacaktım ancak eğlendiğim için oyuna biraz daha devam etme kararı aldım. Sizce RP açılır mı? 200 TL gibi bir miktar ve aldığın UC'yi geri verdiği için ömür boyu RP devam ediyor.

Yanlış bilgi: Royale Pass açmak için ödenen UC süreç boyunca parça parça geri iade edilmektedir. Sürecin sonunda ödenen UC'nin tamamı iade edilmektedir.
UC'nin hepsini geri vermiyor haberin olsun, bir de 3 senedir oynuyorum 10.000 yakın para yatırmışımdır hesap hala çöp, 200-300 yatırmayla şaheser olacağını düşünme yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
200,200 diye diye bir küçük servet oluyor dikkat etmek lazım.
Bir kez alınca cash back mantığı ilerleme yaptıkca UC veriyor ve hepsini toplayınca sonraki RP yi alabiliyorsun bedavaya ve bu döngü sonsuza kadar devam edebiliyor. Değiştiyse bilemem benim oynadığım zamanlarda böyleydi tek seferlik alıp 10 sezon RP açmıştım.

Normalde hesabımı satacaktım ancak eğlendiğim için oyuna biraz daha devam etme kararı aldım. Sizce RP açılır mı? 200 TL gibi bir miktar ve aldığın UC'yi geri verdiği için ömür boyu RP devam ediyor.
Ben hayatımda hiçbir oyuna para yatırmadım, 200 lira da yatırılır tabi canım kanın çektiyse.

14. sezonda Barış G RP açmıştı bana, 7- 8 sezon devam ettirmiştim, ömür boyu da edebilir bence, ondan sonra bıraktığım için ettiremedim ben.

Çok da kaptırmamanı salık veririm ama bu para yatırma işine.

Bir kez alınca cash back mantığı ilerleme yaptıkca UC veriyor ve hepsini toplayınca sonraki RP'yi alabiliyorsun bedavaya ve bu döngü sonsuza kadar devam edebiliyor. Değiştiyse bilemem benim oynadığım zamanlarda böyleydi tek seferlik alıp 10 sezon RP açmıştım.

Hâlâ aynı hocam RP açarken harcadığın UC kademe ilerleyince tek tek geri veriyor 40-20 vs. olarak.

Yatırın hocam paranız varsa Midasbuy üzerinden alırsanız daha ucuza bile gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı