fqruk80 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Emulatorde mouse cıkıp duruyor bir daha gıtmıyor. Su olayı cozebılıcek var mı ya? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
KS KS fqruk80 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #11 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: F11'e basıp pencereli moda geçiş yapın ğstte 3 çizgi göreceksiniz oraya tıklayın sonra buraya fotoğraf edin. Genişletmek için tıkla... Oradan tum ayarlar yapılı kanka Artı 0 Eksi
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: F11'e basıp pencereli moda geçiş yapın ğstte 3 çizgi göreceksiniz oraya tıklayın sonra buraya fotoğraf edin. Genişletmek için tıkla... Oradan tum ayarlar yapılı kanka
umıtozdogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT - Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2023 #12 fqruk80 dedi: Oradan tum ayarlar yapılı kanka Genişletmek için tıkla... Anlama problemin yoksa fotoğraf at. Artı 0 Eksi
fqruk80 dedi: Oradan tum ayarlar yapılı kanka Genişletmek için tıkla... Anlama problemin yoksa fotoğraf at.
KS KS fqruk80 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #13 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: F11'e basıp pencereli moda geçiş yapın ğstte 3 çizgi göreceksiniz oraya tıklayın sonra buraya fotoğraf edin. Genişletmek için tıkla... Kanka oradan da yaptım Kurtlar Vadisi Pusu dedi: F11'e basıp pencereli moda geçiş yapın ğstte 3 çizgi göreceksiniz oraya tıklayın sonra buraya fotoğraf edin. Genişletmek için tıkla... Denedım brom olmadı Son düzenleme: 31 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: F11'e basıp pencereli moda geçiş yapın ğstte 3 çizgi göreceksiniz oraya tıklayın sonra buraya fotoğraf edin. Genişletmek için tıkla... Kanka oradan da yaptım Kurtlar Vadisi Pusu dedi: F11'e basıp pencereli moda geçiş yapın ğstte 3 çizgi göreceksiniz oraya tıklayın sonra buraya fotoğraf edin. Genişletmek için tıkla... Denedım brom olmadı